返回列表 回復 發帖

[自拍] 黎呃下分先~

第一,我唔係女仔^:)^
- C$ K6 Q4 F& R6 ~' }2 K9 B第二,我唔係mk人:L* ~8 m! H% o' B  z! o: V. H
唔該哂\:D/tvb now,tvbnow,bttvb0 F: ?3 J4 n( J: c" V: s
多多指教:lol
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

mk人都歡迎嫁wo^^
原帖由 dororo 於 2006-8-18 01:20 PM 發表
# x! t( Y+ L& f公仔箱論壇mk人都歡迎嫁wo^^
公仔箱論壇' _7 ]+ K2 h1 q
我都話我唔係嚕:'(
原帖由 meyavi 於 2006-8-18 01:39 PM 發表
. m% W% R) s; n5 J公仔箱論壇
8 E" s; [  u5 l" }! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話我唔係嚕:'(
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |. W, p* _. r2 x' }  M
我冇話你係wo, s+ J, z% v& g  Z
我即係想講咩人都歡迎啫(包括mk人:lol )
原帖由 dororo 於 2006-8-18 01:41 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ]# H5 ^5 U( V* q

/ j  W0 O2 H6 V3 B, o' F# D# [公仔箱論壇我冇話你係wo
  r+ s" k+ ?. a- n2 r8 p3 X9 O我即係想講咩人都歡迎啫(包括mk人:lol )
" G( a1 y8 N3 I9 m$ `1 n9 W8 M5.39.217.76激死=_=;P
原帖由 meyavi 於 2006-8-18 01:58 PM 發表
: Z* F. u& U" x/ S# G* l+ f- E; ?5.39.217.766 U; F6 R2 l6 m4 N
激死=_=;P
# n6 N5 R. j- D. R5 `3 }& ktvb now,tvbnow,bttvbcome
0 W! O- A* F( s+ \# \9 _  ?# t/ ?http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7495&extra=page%3D1
嘩...d頭髮好長wo~
D 陰仲長過我 =V=
waa ur hair is pretty long wor... but sup. u ar^^
简直可以拍洗头水广告。:lolTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. F: H( g: ~' x) ~
:support
第一眼睇真係以為女仔...:P
good!!!!!!!!
tvb now,tvbnow,bttvb4 F' ]9 r1 w3 `' }$ h# @. d
負離子??
7 A5 v, o% M2 [3 M& _' V( Xtvb now,tvbnow,bttvb
= =點解咁介意mk人?
原帖由 *泳兒* 於 2006-8-18 05:25 PM 發表
& f' i+ o% n# r* l" A3 U5.39.217.76第一眼睇真係以為女仔...:P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ]" `( S) h, F$ _1 y# j0 `
男黎既咩~?????????????????????????????????????????sorry.............唔係女仔咩~?