返回列表 回復 發帖
大姐!小弟给个提议地点在bukit tinggi 行得通吗?那里空气清醒?
chiubengwei1851 發表於 2009-5-20 08:48 AM
果边都有paint ball搞咩???
咁你需要考虑几耐啊???
vwwo 發表於 2009-5-19 02:42 PM
哈哈~~
等到我出粮吧~~
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
无乜所谓啦,人多D,好玩D!!
vwwo 發表於 2009-5-19 08:36 PM
原来我对你只是无所谓罢了的~~
唉~~~
唉~~~
vampire54 發表於 2009-5-20 04:56 PM
日期定在7月12日了!地点未定而已!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
唉~~~
vampire54 發表於 2009-5-20 04:56 PM
我如果真系对你有乜所谓既话,我惊你会唔敢出现哦!!!
vwwo 發表於 2009-5-20 10:16 PM
别担心~~
我一定敢的!!
vwwo 發表於 2009-5-20 10:16 PM
他就是我的外甥啦!你们慢慢聊吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
别担心~~
我一定敢的!!
vampire54 發表於 2009-5-20 10:39 PM
系咪敢嚟先???
他就是我的外甥啦!你们慢慢聊吧!
dicksonkhan 發表於 2009-5-20 11:09 PM
靓唔靓仔既先??
果边都有paint ball搞咩???
vwwo 發表於 2009-5-20 03:14 PM
几年前我有去那里玩过,不过我不知道现在还有吗?
几年前我有去那里玩过,不过我不知道现在还有吗?
chiubengwei1851 發表於 2009-5-20 11:38 PM
唔知揾唔揾到 website 呢??
bukit tinggi resorts website
bukit tinggi resorts website
chiubengwei1851 發表於 2009-5-20 11:50 PM
全部鸡肠,搞佢唔掂。。。。。。。。。。。
全部鸡肠,搞佢唔掂。。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-20 11:53 PM
大姐你进去找了吗?
大姐你进去找了吗?
chiubengwei1851 發表於 2009-5-20 11:57 PM
就系,所以正咁讲。。。。。。。。。。。