返回列表 回復 發帖
% Z1 r8 G1 h, H. ^( N: y6 {細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
/ |! p, q" N" i; H! ktvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
1 e4 ]' l3 f! n4 x" h$ w" l6 K啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.公仔箱論壇* a6 Z6 ^" _1 H! r
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
# {. T: K# l& c% Y( ?
4 h0 G+ G+ t8 X1 W, ]4 Ytvb now,tvbnow,bttvb我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
0 P1 O, W5 I) `2 \: l$ M! [公仔箱論壇
* |, b3 v  O4 E! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game5.39.217.76. u, g3 v7 G6 P7 m( c
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
0 s6 y3 r! F  M. E' I
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
公仔箱論壇1 S. m" a8 O) y4 U( ~  e% i
( W1 g# v& J9 Z+ O+ l8 ]8 f# D$ m
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. tvb now,tvbnow,bttvb/ P/ p' ~/ P0 L/ y  V

: n9 c  T, m2 r: u7 n  ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
$ G  L( C, B2 U1 _2 E5 ^  `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
; l9 f, L9 |& `# b- w3 l公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......$ y, V1 I$ c7 Y
公仔箱論壇; m) J1 r3 h( x  I0 J3 c9 s
4 L8 ]# p9 i2 p5 D" e' G+ H
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
1 q' x; J$ I* F) A! ^# y% hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
- l1 r- U- ~0 Z& N! k+ g, ^公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
( _. {: C! t+ V$ P- X真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........& N1 M' C7 o2 w  x* L2 B3 O8 U  x! |
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
7 T! G1 Q; m/ T9 v公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
5.39.217.76( z( m; T4 C. o. ~9 g
8 r8 Q8 R4 ]  @) r
tvb now,tvbnow,bttvb% F5 a$ W( y: H! Y' ^) ^0 C
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
4 n8 X1 z7 N1 u你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
4 H( @( q- H/ j/ K$ D5.39.217.762701565
( p: \$ G  Z- c6 K: w5 n  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; r4 \, g: w$ C# ~! Y' S以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...公仔箱論壇" m: I& W: O. k  I8 D! N% W
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
公仔箱論壇) ?1 d  A& g9 x1 y
- }2 T) B; l; Z  k! v# s3 M( O
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
$ g6 `0 |) R# z) g! F% ?
公仔箱論壇0 X6 `+ \3 v+ H

" [' `# D, Q* ^8 v. |5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 k! x$ L. Z7 k$ n9 A4 |
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
& T! k- M# H2 y, I$ A; stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ k& p. x3 ]. f" L2 Q" m' Z
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
; g  g  w# h& \1 q. c
, m2 v; h* Q7 o& u7 D, w1 O公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?2 @: ]; @% z! ?/ B' {
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 J" ^: B. D) D( \1 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M1 t' m) x, C) O
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
8 |  @; E8 y% j. n( M公仔箱論壇
6 [- Z% u5 D5 ]5 L+ i公仔箱論壇無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!公仔箱論壇. I( r) h  X2 [0 Z. Z
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...tvb now,tvbnow,bttvb% G! z6 Y5 ]: R) A
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
! t5 R% V5 j* t3 h6 y. x% H) z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K/ i1 Q+ _1 M5 }9 q; o5 K% h
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I* I; o3 L  g' t8 ^

: P- e( F$ T( p  D$ W! q( d  K“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
8 ^: t! V+ \5 o$ D  X; q# Vrandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
; ]4 b6 }  r* m& ^* J
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
/ w: U) o; F9 N2 Q/ K1 g
  q" Z5 O- Z- Y4 Z- c4 I- p“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
) H' B# `3 i9 F7 p( e9 |$ [randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
2 ^, t) f; P; z6 {' r) C' L7 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Y4 `+ w; [/ F  N5 u5 J+ h
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??