返回列表 回復 發帖
& H) i" Q/ S1 S2 Z- O4 l5 W3 F: g% [
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
: K) L6 h( v* ]$ k0 htvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
# C4 u6 @  c+ V1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
  h* k) T$ B9 B) Mleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; R$ }1 z3 W, e0 d& z. @$ L( x
" `; c0 Z1 S* V* G$ z
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
! A+ u! c! i0 D! b& s" jtvb now,tvbnow,bttvb
5 _  y; e3 ^( D. K我最多一路睇一路玩game
) L. k8 n8 }- n大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
1 h, L/ D  B& w, l% }
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?, m% K8 F3 w0 g  Z# c% d, t

8 P# r/ T8 ]% D; t8 _5.39.217.76我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. ; S9 J% p8 u) P

; u4 o) [4 v7 z+ d& |1 o! f9 W( y5.39.217.76睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...5.39.217.764 M6 Z7 ~# b# g+ C
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
+ Z( A6 a8 g! c公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
1 s% l1 Z4 `# U
/ }/ s$ J- m; _# I1 Z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! d( ]" G  E6 q/ O  v
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ]" e7 |1 M! A0 R' q" N
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
- a0 G2 s" ~* G7 L2 b0 v- Btvb now,tvbnow,bttvb細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
  @: A) j, ]/ A) i  C# {真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........公仔箱論壇/ J. e1 E7 ~  M& k) I  {; Q+ w/ Y
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
6 q: O: p( ]2 o$ k) q: }$ mleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
, J1 _' c! S2 c8 ytvb now,tvbnow,bttvb
! T# j  Z3 \' k/ g* O! _& T公仔箱論壇
4 l2 G9 p5 H. Z+ B8 K' J5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
' K- }5 }" ?* ?8 o
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
: Y7 `- b5 ]$ E公仔箱論壇2701565公仔箱論壇7 V8 M: n7 M/ U9 y* {0 {- E2 T# B- F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {; N' C6 q/ n( O4 T
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...5.39.217.765 Y) H7 e! z0 n! i1 F0 }6 w
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
7 R- E" `& \! e# g$ k& h
8 Z( k. Y) H1 P, C居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
' V* x, p! e9 ~( c5.39.217.76
5 h' \/ B, J5 R: h0 C3 Ftvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76- g; W8 ~, W5 i' T4 t7 I3 y
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!( [5 i' ]! D8 p
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
2 O6 j4 @0 h  jtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb) j0 t7 t: ?; p+ j# }- A
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
' J/ f, q& J5 e6 C% P, ~7 z! a: H公仔箱論壇5.39.217.76; D4 P# M/ Z$ I1 _' u
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?公仔箱論壇- r2 u& A4 T* y! I
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  T$ F1 L0 j- N  N0 x3 a* a) e) F
5.39.217.760 i! r6 k2 Q& F
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?5.39.217.76: O1 C; D) v1 A/ L" `8 b  J
; T, y7 b' `% }+ M3 K
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
3 V& N5 L+ c: c: ?tvb now,tvbnow,bttvb大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
6 D7 g' h) V6 _5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
, `3 A( w6 C8 P& M5 P3 E
4 ?6 g: s7 O' m$ P5 W8 j% }5.39.217.76粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
/ @( j  k* ~1 D" k6 O7 c" E# j# }7 j2 z+ Ftvb now,tvbnow,bttvb
4 C4 C2 ?6 D& q$ Y# S; s“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” # Y% n& E* P0 t2 c1 i4 Q1 f
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" T% m( f/ L: X+ a
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
( w% s2 m9 b1 T9 F: o8 W& V3 i2 P
7 K% d! r: q( K9 `" u  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
# u" y2 n" D$ Q+ w' b7 Urandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
7 M0 x) D4 N& O4 l3 X1 W: g9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, S1 o+ e5 B8 }/ C- {你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??