返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, 9 Z& _- b! _! s( j4 K! y; f- B# D
维护这场景 给倒转事情TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y. p) A" F) @2 |% J
容下了抨肇 若无人接应
( h+ N- w6 M6 B/ ?公仔箱論壇背负这罪咎总得装点高兴$ G3 I  j! Q$ R6 n
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐5.39.217.763 b) k" x5 d+ q* A, m4 c
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
, B! c$ Z* _" j蒙嘉慧似萱萱?
- V3 W" M6 Z5 A3 \; C& Stvb now,tvbnow,bttvb如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p5 L" q. t7 M  S( F# K6 V
b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
, [5 ~& ]; f, h* @公仔箱論壇, ]0 s/ ~& N) P  k
唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-9 11:49 AM 編輯 5.39.217.76' ]- H" R  v) N; Y3 ~% v( P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d, _3 e  O3 _. p. }6 S% Z; u
carson終於復活啦,
# @0 P7 {7 Z# P7 h8 ^tvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
5 V+ f8 l; ?0 R& K5 U! W# Z不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........5.39.217.766 C- A0 Q) j/ m1 a( Z' w
公仔箱論壇' V1 E6 R: i/ k: s% ]6 c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
- ^; L% l6 y5 c3 e1 G6 q! X5.39.217.76
公仔箱論壇* p6 w! {4 [  S2 a7 W
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。5.39.217.76- r+ U+ u/ g0 h0 y% C! D# ~
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

}' ]$ e) \4 d" @' b/ p
% c% x* V- l$ Z1 s$ W# B/ P5 D / H  ]# d- a8 E1 g9 v8 _5 }

; u( g# E% Y! V4 u' QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Carson R.I.P.版本 2
: i& w6 U+ e1 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
敖SIR:
有正,安心上路。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a5 l. P, b# o
負能量:Carson,一路好走。tvb now,tvbnow,bttvb; U1 M% x2 ~" V+ z) P' E9 b3 d4 F1 C6 z
Jessica:rest in peace, my love.( H# d3 U5 Q6 c1 ?
有傑:大佬,rest in piece.5.39.217.76% H4 p9 _5 e- _2 R7 h
Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。公仔箱論壇; E5 ~* K2 s0 A
有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.4 k0 m3 @* d# K: {3 p
Jessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?
) i: ]8 c, y0 t8 r公仔箱論壇5.39.217.768 j+ j' K& Y8 q2 Q2 J# j3 y% D6 k
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....
( v2 L# H. o* ?! A另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...公仔箱論壇- `) P4 H' b  E
最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-4-9 05:33 PM 編輯 " a0 ^5 O5 E* C' Z4 j
3 |7 Y# p  C, O, C1 s8 X7 M

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

/ I, l8 N( c. m
公仔箱論壇/ ?  M7 A4 I: _: f6 A
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir tvb now,tvbnow,bttvb) c6 Z6 i- ^5 J+ c- @; q6 P
tvb now,tvbnow,bttvb, ~7 }& X  ]7 N+ B( j( F0 M
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數