返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
; R' O' V" b' a0 Itvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
2 [( M  [  O/ I; r0 X5.39.217.76
: b" ]( e. }& g9 B# G3 A5.39.217.76成半年無見,好開心見番你。
4 v+ E$ }) y7 Q好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
tvb now,tvbnow,bttvb6 `  r8 ?/ ^+ i: Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
- b# D; @7 `3 P! N" n" N5.39.217.76另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

& D; `( x2 e( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76- `/ y$ x& G1 [1 K# o: ^
成半年無見,好開心見番你。
- ]! V2 ?( T1 R% e4 w. u- z: }/ [好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
* ]# D) [7 I) t, J( S) xtvb now,tvbnow,bttvb2682052
9 l) k1 d3 w4 c  e& D4 x( f# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
% k1 j% ?) S/ r% b  [& ~) H3 C" A4 f+ }, u' X, O
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...5.39.217.76, Z2 R: _  P" ]" h$ I! K
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
  {, H/ M# D5 g2 s5.39.217.76molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 @. o  {2 D5 p) n
5.39.217.769 ?* \0 e! C1 d3 z+ A0 I) t
女工要著吊腳褲架咩??
9 a$ `, k& Z2 |0 h$ G) z5.39.217.765.39.217.76) L0 Q0 n6 M- j2 o( @/ g
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
$ x7 I  }7 f7 O0 B- k$ `0 c5 z' H( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...0 W9 Q+ }- G, z" M, \
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇3 y- [3 u: o1 o% P: Z

% U  |( L: [4 {& p3 V2 T  Ttvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
8 K- F) i3 W- u' b& j1 W; D5 G, n5 O1 ~. \
* o0 \2 W3 O+ g2 n, M
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
: @- N0 \( o+ q; {2 Z0 \8 Ctvb now,tvbnow,bttvb啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
/ H6 |+ E' N( v- pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
7 q/ i3 _: T' ]公仔箱論壇2682931/ c1 V+ F2 Q7 U- E# U
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb1 A1 A4 |3 G: q) ^5 G$ p& p, ^! X$ Z
tvb now,tvbnow,bttvb# p3 X7 Y7 f7 f# S. b! G8 ]) B
+ a' A  J0 [0 q6 ^/ Btvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W; U* j% T/ m, P
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* @# n- E1 P: d5 x) U  G
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
9 V& w  `9 }. ~9 x% |5 r7 H公仔箱論壇
% h% n0 c: N) S! h( c# Q5.39.217.76話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
( U: P$ D* B6 V6 V' d, u

, Z0 U) ]" K5 T' v3 d* b話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
! f8 O! O5 }! J( ]公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
! R$ A9 M! y) W. `; o. X8 A* v
; B' |5 A9 i  ]" |" a" x$ t
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!1 w& H& _3 x( W0 b' y) `
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...公仔箱論壇8 G. A+ f3 n' L' r  ]
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
  w; J- c2 H8 c. t' l" ^公仔箱論壇
# |0 w" V8 q: d% ], ^5.39.217.76係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........