返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
1 W- I$ `( I: h, D! m. i- U% ]$ E5.39.217.76你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51; g( `- w7 x+ Y) F
你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎!
/ }0 O' u. U2 X; F. [  p公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 04:52
  \  K" @' @9 l5 }/ B' G3 k0 z听5到啊....乜歌黎嘎~~
' c9 }. o; v5 e  I公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! `  f/ B# \. r% q
主人的回复 5月3日 04:54' q; I) q; T5 Q/ _4 ]) W! a
你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you
. w9 d9 w8 K) n- q9 F尐爺;猪的回复 5月3日 04:555.39.217.763 q1 d$ k+ q2 R5 I# |
5系细5细声问题啊...简直无声音...
1 }; q8 P9 v! A& N公仔箱論壇主人的回复 5月3日 04:57
* }" E0 u. D9 b公仔箱論壇有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
6 B* l8 Q* i8 @6 ~) n! E: @尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
8 z* N/ _" }) M- N4 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯 tvb now,tvbnow,bttvb. E" H2 r3 k3 u  `( }1 O6 x( _
主人的回复 5月3日 04:595.39.217.763 b) \  T& i) c7 c; j/ c
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐....
! o; D; [+ p. w4 R. f3 ^+ C尐爺;猪的回复 5月3日 05:01
9 K( u. \/ U  H/ S& O3 D. j2 a- i哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe
* r0 i7 }' S+ p- g4 O1 P1 C! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:02
8 Q! V; Z: |( a  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有啊! 你叫咩名啊..
3 H1 {% n5 ~5 i4 n% S6 R1 p尐爺;猪的回复 5月3日 05:02tvb now,tvbnow,bttvb* `' \( l0 K/ r0 I* @) w
黄舒帆就系我啦...
0 C8 u, |1 F2 r7 n4 D6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:04tvb now,tvbnow,bttvb6 R: \: R; S' s2 R* B. w9 u& J3 H
哦...5怪得啦!!!HOHO 0 a; g9 B5 B) ^- |* i: h
尐爺;猪的回复 5月3日 05:063 B6 {5 ^: U% S' t/ e# B% Q9 G
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -# + m  n' k! W$ G8 J
主人的回复 5月3日 05:07
4 v; n) w) X, U$ X( u甘你頭先就5好講我知MA HAHA
; D( _8 p% W; ~6 Q) i+ [+ j  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 05:175.39.217.76. ~! a  Y* o3 ^/ h
我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶..
8 u3 U9 I; Y/ I, @公仔箱論壇主人的回复 5月3日 05:36
8 y, @% X: H7 C; K+ ?8 i4 @6 X公仔箱論壇係咩?!!
. Y6 q2 O5 C; Y/ `5 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
3 I" A. b& F# ?/ l! D) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦.. 5.39.217.762 ~: S- M+ w9 j1 T
主人的回复 5月3日 05:40公仔箱論壇0 y% M. K7 \' Z" O& d7 `! _, Z* O
明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& c4 X# Y0 D. g5 d4 F& b$ ]3 _
尐爺;猪的回复 5月3日 05:425.39.217.76( O/ Q. ^9 q0 C+ l( \
甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ 5.39.217.761 I( F2 s6 K# e6 q8 ~% B
主人的回复 5月3日 05:44
& H* [7 }8 G& ktvb now,tvbnow,bttvb係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊   ?( b/ m1 h* ^5 Y
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
! e9 s8 h# A- ntvb now,tvbnow,bttvb恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
! W1 ^3 Y3 P: {* w. Y8 R5.39.217.76主人的回复 5月3日 05:50
* a/ S# A; o# G8 f  I6 j+ Z88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see