返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W  G9 I( d. G% ^' E) D. l1 F& f

4 K. V- p' G/ D5.39.217.76[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...) a+ X' D  Y6 L' u* Y  M6 B* h% E" F6 j
慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜
6 E* ~2 w! v% Y$ `+ ~9 W7 N7 b公仔箱論壇佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表
( ]) W" S, n% m$ X# | 甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
! M7 G9 H" [3 v2 k$ m! w) ^
雖然我好想同佢一起6 e' x! Y* _* }! U% N& d! K- u; B2 u
但係都唔想佢同男友分手
2 c6 J& z! [% {唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表
1 a! h& I0 h8 r1 I, j公仔箱論壇
* m2 I- N2 \. L公仔箱論壇雖然我好想同佢一起
6 O' v0 @# \8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係都唔想佢同男友分手
# N. z6 J& _: }" f& X/ Q) W) T3 Z唔想佢唔開心
) d$ p) U2 q' d  m: O睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..4 I% }1 n: x/ `
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf
2 E  g: C7 I8 n) @if u really don love he....better tell lah...if no suffer..
' \# d/ H( x( B* ~" D1 @) p- |: B+ K5.39.217.76if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表 公仔箱論壇, R9 \0 }0 ~  T1 z! O5 i

/ r- S) o  p# x- B/ A  W5 `睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
7 }8 L6 R3 g1 z男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
" F2 A, n4 ]; P2 L' g/ m3 d, {公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb0 b* h: f- O( D2 f/ f: C# V
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) K" N4 R3 N* l: T$ E2 z
加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
: f! g$ m! L" Y6 T6 |# i- z: Utvb now,tvbnow,bttvb我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表+ D% H& L9 T" W  H/ R
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。, ^) m0 @2 \- L. Y- _
我應該同佢講嗎﹖﹖
5.39.217.760 ~. j. n8 Y& q. J2 @
千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失.., D0 J% L4 S# g2 a% I
我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????
) N+ M9 u9 Z" g3 `/ {tvb now,tvbnow,bttvb麻麻地喔..........0 W* ~2 V3 V7 r5 G

- \, P+ J# T% [- y3 m% D3 @  C5.39.217.76, u9 ^3 n5 X3 D

2 V6 }( W% m$ y8 f5.39.217.76:onion05:
/ h& d* z, F- Q+ H: K- Y4 u8 Rtvb now,tvbnow,bttvb(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...
# T; S" w* a! rshe is ok la