返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 j: t  Y# S6 S2 D3 L. p
王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀5.39.217.76* r3 A4 L  ]- `" g
王洪後期個樣都得得地喎tvb now,tvbnow,bttvb+ }8 C9 T$ S* W) v! A2 B) g" [3 x
joseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
/ \! e" `3 L* i7 {+ ?5.39.217.765.39.217.76/ \8 g  g/ U4 u9 P/ l; o
系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊$ y2 @% P' l1 t' _/ E
even2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
: n4 }4 Y( ], t. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
6 u. r( b7 F4 U: E- r+ dhsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( s0 H1 Q, c0 v& X8 V
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@" 5.39.217.76* d+ g* ^! O4 A" [9 U- h0 g
不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
8 z8 Q2 P6 B2 s& y" I$ r* b% b) g. Btvb now,tvbnow,bttvbpinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
) E4 v" D& O; F  W( j- g) P" a" ytvb now,tvbnow,bttvb系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@" 5.39.217.76# _$ K" D6 _/ K$ E( Y; S6 d* _
不過佢係唔錯既!~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 P( [. d+ N+ \: Y  T" @, O
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
' h1 e- G% F! l$ @" J& M5.39.217.76系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛: m# H9 B! R+ s0 @! z# V9 ?
應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……