返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 897 篇文章

我怕他丢我在半路
马骝闭关~~

回應 wlt1110 第 896 篇文章

ipoh
蛮怕搭车
马骝闭关~~

回應 huey23 第 899 篇文章

oh.原来住ipoh的。。。。nice to meet u!
原帖由 huey23 於 2008-8-15 10:01 PM 發表
我怕他丢我在半路
哈。。哈。你给D甜头他就可以架啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-15 11:03 PM 發表

哈。。哈。你给D甜头他就可以架啦。。。
你有msn吗?我怕我会认错人就不好咯!可以给我吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-15 11:13 PM 發表

你有msn吗?我怕我会认错人就不好咯!可以给我吗?
有啊。。我资料个度就有了。。你去看看。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-15 11:29 PM 發表

有啊。。我资料个度就有了。。你去看看。。
谢谢你!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-15 11:42 PM 發表

谢谢你!
哈。。哈。。是我讲多谢就对。。谢谢你支持我地搞的聚会。。
Hoo 兄。。 update 下o的名单啦。。
Hoo 兄。。 点解哩徘无见到靓姐出现的??

回應 wk.hoo 第 901 篇文章

是不是这样啊
这个我会
马骝闭关~~
原帖由 mun2 於 2008-8-16 12:40 AM 發表
好简单,因为靓姐既宝贝女--》靓女返左屋企!
部电脑唔轮到我用。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-16 12:36 AM 發表
Hoo 兄。。 update 下o的名单啦。。
哈。。哈。。一翻来就搞掂了。。
原帖由 mun2 於 2008-8-16 12:40 AM 發表
哈。。哈。。你唔知靓姐个宝贝女在屋企的话。。靓姐就变左潜水员的咩??
每個女孩總是爸爸媽媽的寶貝女.....幸福
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!