返回列表 回復 發帖
, {- k4 _3 m) v1 {
公仔箱論壇1 W4 v" j5 u4 j# t
tvb now,tvbnow,bttvb/ a* y" O6 B9 `
你留打呀?
& r7 v7 Z. S! o公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
1 z$ O  \5 _: Y4 n' }6 x8 Z% y公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' L( \7 m8 Z) ?+ ~: h
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
' M. V. K: W: t公仔箱論壇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G# }4 @6 D9 Q, ?: [* [6 D
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
0 \: L: e0 ]  c* z3 P9 X5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb$ J3 w6 k5 U2 m6 ]) R
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
9 m+ K3 V: J* i1 x! qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
* E- t  G9 s  b7 ?3 D$ \5.39.217.76
7 R( r* V0 Q* J' n7 C( C8 }+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
9 y9 Z' N0 x& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
- B& Z) m- g# z0 z4 g! f
9 k  ^  n% C) K6 R$ F7 {6 j  p5.39.217.76呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...公仔箱論壇/ ^' Y7 E7 L% R2 Z
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
$ g, n1 S, ?. xthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
& ^+ c) b$ s1 l$ T5 Q: r公仔箱論壇that would be too bad  U' b  W# R, u* W
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
8 x% v+ |0 M6 K( I
+ G! v* |8 ?  Z. x
咪係!
唔怕水滿就得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. o- I+ C7 h" t7 ~
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. N( x+ W3 l8 C

. m2 y6 S1 }5 \tvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
; K9 x6 ~0 y4 M$ t- q- d$ b% q1 |: S9 W* {
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
" g% L! Y1 \" M9 p4 v1 N8 \

! e8 ]- s! d6 h. p- O+ @5 [/ c7 ~哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。3 F. C6 h4 d5 F! [8 }
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
4 y2 C5 a$ r( I- |! q) F1 Lleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b5 X& x+ a% G8 p- l
公仔箱論壇$ }3 \0 Q6 j, b; @- T
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 M" W! c( [& K
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

2 L8 O! \! O" z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
5 O' ?" |0 S# a* B小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
: P1 i3 @  E" k2 x( ^5 Z8 v公仔箱論壇騎騎,我都好似差唔多。
4 X  {7 c' i+ a: ~
騎騎,我都好似差唔多。公仔箱論壇% R) n2 A: O" y6 c! {2 ?
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
6 i" K0 O7 B8 Z& c! b$ B公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
% r3 {5 L3 Y, \! x5 W公仔箱論壇  X" P* Q: D& z7 i) q' i5 J
話時話,多謝你派的分,謝謝
1 u3 d+ i2 |0 }# Q$ Btvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76/ s7 c5 R" i" U, [5 m, U6 R% c
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 5 Q& S4 J) {: Y! H1 q/ l

6 l6 J7 X  M0 v1 f( qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
, F5 V& B% w, C4 Y4 G: D! x大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
4 _: Y9 R- B0 d- \tvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& {0 l' H5 h$ t( L' K9 q
- v) z# x; }1 r9 f% A  V3 \6 l  Q8 m
話時話,多謝你派的分,謝謝
2 I" n' S, D4 i' A0 Ytvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w' e5 K$ I  ]5 n6 T
5.39.217.76- Z6 Z' h$ W  I( G! g4 A) ^  }6 M
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vipTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S% @3 L. m& `+ a3 F3 D3 d) R
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
- }% c4 C/ J, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇( f7 r4 i9 ~- }/ Z
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!