返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...tvb now,tvbnow,bttvb! t" Q  C# ^  w  g8 G
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
' S6 b: z) J3 W+ i公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。- X! y7 s4 r; R0 L

( G2 u2 @7 \5 p7 }# d& M公仔箱論壇見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o$ x+ \- q* ~' ~
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇: ]8 h5 z* C+ h: F
  ...
& W; P9 L' n8 w# U7 x$ n" ~, tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
$ J1 d  P! z. d; rtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76. t$ |/ o6 o! g, a& D, L3 K
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
& p1 p/ M; Y4 w公仔箱論壇2677290
% {- |) ^4 D- Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
公仔箱論壇+ H- c) h, k6 T  g, h9 v4 h/ c5 h% M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u! E# |: i. U1 f0 i! e1 D3 H
tvb now,tvbnow,bttvb4 j8 u' n$ N% [
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
  d3 r5 ]/ A( ]( o8 v( V9 }, oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?3 E$ N5 {6 n% E6 ]) \* |

6 W/ A( a9 j) s( i" o$ L5.39.217.76你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G# j( {" b" _- @7 g
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
5 |" ~# A4 U3 v& x4 E1 v) ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' [4 O2 w% e' {' u  w
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
1 k( h, J" ]9 c' @* L9 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 h! G  T3 v7 h, d. K+ H多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。公仔箱論壇) x8 y9 P$ ]2 K, l' m# Y: f
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
8 }; Y0 T+ g2 z  E/ q& d5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* p# g  f0 U1 Q" E9 h7 u

7 ?& Y0 Y; j" d6 G* n! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
& g% b) v) u  {' H- y6 y- Ltvb now,tvbnow,bttvb
' ?$ q# K& t) z6 D/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, e8 V6 g/ [5 `% A& Z& v$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 y( F( Y/ J* o5 l% I+ T! H5.39.217.76邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ I7 y% x6 F2 ~
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
公仔箱論壇2 t  F/ C8 d4 e( a4 X/ R" l
3 i5 s) G0 I# X) U

7 H: h* i; w* v" ^" S/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?& ?/ {6 K0 ]; ]5 F( }1 t' ]

7 s+ Y$ t6 c* u' [# RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& b. ~$ ]% t  ^: K  I

6 `/ }  e- g, m+ E5.39.217.76其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
  f5 B) Z; {9 ~2 l2 s* i6 N5.39.217.76! {0 Z# _0 u. C7 Z) c/ c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [/ P( {2 z: V

/ v- W- i6 Y- J+ N: C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 Z9 K8 X% P5 T1 X; i; C* ^; R0 ~, T
公仔箱論壇" J9 _; E& D5 o7 n# N3 w; \
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
  m0 J* m4 X$ Z" n+ l
+ u4 Q6 v0 l2 C" g& K4 i% B我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb' k/ Z% A  z& A- m0 C
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
: S) v% m$ ^& j- s: O/ }% a
tvb now,tvbnow,bttvb& @9 g( @* x! `2 u* |
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
* s  }& `( j& b6 \9 n$ y# @6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2678949tvb now,tvbnow,bttvb" b9 z$ ]. Y3 ~: S, e: x

/ ^5 A  l/ g! X( u1 w% D( O8 v& ~3 g5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' x9 `6 F0 Q' E" h) b
5 e, A" e1 s3 b; p: E. V; W( b
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
" x. S: C4 X! |
4 N5 I6 e8 n2 d- n( Q$ W公仔箱論壇一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
5.39.217.76" l6 J) t2 `  X9 a6 N$ [) [/ b
* O) N) ^5 h7 E
公仔箱論壇' O0 K4 |* \  ?: l3 f3 S
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的( J" Y2 J( x# y5 a
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
9 k" k4 W0 L/ r% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦" W* G! W2 ]% n
唔買鹹魚包比你吃
3 D/ y+ g. U  \  l  q7 m; w! Qrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
8 e2 ^; L6 b) n7 `" m) E* Y$ j9 x4 h; z3 |" `: ]" b$ j' f+ g4 I# X# }

; J3 _! i6 F% l7 v! mtvb now,tvbnow,bttvb咬咬化身做高天寶
0 y2 \4 x2 K: a6 k, ?0 @/ U5.39.217.76
9 ~' H; R" z+ \: w
9 q: H" Z& w5 p3 |tvb now,tvbnow,bttvb咬咬化身做高天寶
+ Z/ Y7 P; K( _5.39.217.76LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
) r7 F  K' V2 W- h  n) ]( J4 {& j5 Ktvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
) J9 [  K/ x$ X0 l( Y+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; x! W" G" U  x6 _  x

4 H' Q5 O, n. {- D* h8 `公仔箱論壇你留打呀?