返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb- J( m% ?; j" ~) l- F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' S; J$ t$ d' n6 d
5 J) [- Q, l6 r$ j8 r7 H
老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
1 p, I( Z  G. l女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表
6 x! f5 D& d9 R5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我女嫁喎
% e# k8 M2 U4 R% @0 _0 H  g7 N, ntvb now,tvbnow,bttvb對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表 " b$ ~( Z" d6 i3 p# z, E( G" k
公仔箱論壇7 [- w8 |* N9 t$ U0 D
点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多
9 S6 n) U- a$ c% \6 y. d' { 好想去看看哦。。。公仔箱論壇5 S( v! C9 `* D: T
YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??
0 t  l* `' z2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好期待  ...
5.39.217.768 r! m5 H1 A6 M0 l9 Z7 j( M
令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表
" p/ S( V" J4 E) v3 Z0 N) p$ m) r- S
( p$ E# Q# d) U6 k& z! Y6 @2 q+ @令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
3 o& p: l3 J+ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,4 ]) t  r9 F6 @8 R/ R$ P* O
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表 5.39.217.76. K3 b. s  C+ F

! @- m* h! L# L0 v, r& |  Y9 i- ?. c 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
1 K3 u  ?- {" X5.39.217.76 啊~还有台湾都得。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' P- K( J  @+ r' O
唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
: k3 v1 u5 a) ]( P+ ~: G6 O, i公仔箱論壇中國好多靚女嫁
/ m  x2 Q5 j5 [$ j, X; x* _5.39.217.76中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表
7 s7 X9 w1 Q8 h, u8 w+ P公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 d/ t3 @0 k: f0 x0 x
唔係fa
5.39.217.765 O  V% o5 p" x3 m6 Y
是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
; P- w, l5 z! x( E3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。中國好多靚女嫁
5.39.217.76$ i3 k. z3 J# S9 h* R1 ]) \6 C
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表 - L7 s% l: t' g% @

& V4 P# t0 B4 F7 f) p是呀,没骗你架。。
' b/ w- s  v  q  J/ w" {5.39.217.76okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表 公仔箱論壇1 ~+ N7 q4 S0 G# U

C5 v. d: o, [  R公仔箱論壇 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
* w, A/ O+ p" V" ~" ]+ I5 Q
慢慢搵.
继续~~努力~~~!, T+ q9 j! w  |
支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···公仔箱論壇* @4 Q" Z. p' P) Q: _$ `
的确是美女 哦··公仔箱論壇; }7 _. i4 w+ |8 I+ [% K& c" V
呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表
& w9 ?! m9 e3 D" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。继续~~努力~~~!
/ p# t0 f9 ^* {5 I" W( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持下
- G9 M7 a" B( t$ Btvb now,tvbnow,bttvb多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表
5 n: [- O9 v* R0 u- v呵呵 以我大陆的眼光看···5.39.217.76+ {! k6 o$ }# R; m% J# x- a6 A
的确是美女 哦··
& P7 m$ J/ |. O公仔箱論壇呵呵 ···
5.39.217.76! S  j5 L* C( i, A7 S
哦哦..