返回列表 回復 發帖
你地真係a..
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
4 ^$ F$ A2 m, W, X溝女就溝女啦...假正經
4 m# A9 E" j6 g' R
你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
- S1 U5 s* N$ R- K0 [2 X; B  Q; {1 jtvb now,tvbnow,bttvb
) t7 q: n9 e8 Y! J/ g2 \公仔箱論壇人家溝女....你不抵得啊....
9 U" C. G% D$ y! `9 }0 ]$ x8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有我嘛....
# ^  X; @! ~$ V& k6 \公仔箱論壇他暗恋我~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表
9 ]3 ^9 B! }4 j7 m9 R; V% atvb now,tvbnow,bttvb
/ H6 I; k0 D* D. P* c公仔箱論壇他暗恋我~
暗條命...叫鴨搵你
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表 , i$ E' s$ m- x; P7 x' I; o
公仔箱論壇/ X- Z/ j* c- O* F0 }; [7 W
他暗恋我~
5.39.217.760 L+ {* u6 U' k% ~0 T, J! t

2 Q, \+ d5 h, S+ s5 r5 _公仔箱論壇她已经和我订婚了... 2 E5 E4 F1 {9 y: ^; [) T
礼都收了...
" d1 R3 p1 g1 R8 m8 @" H! y聘礼也收了....
$ X; [! c7 q  L. G- _! s公仔箱論壇你自作多情吧....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
, e7 y: t0 N7 ?- X: O) Z5 |  X: ^" o

& R4 z* m5 a6 ~" j她已经和我订婚了...
5 S2 |! P) j4 m7 Y, t* H1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。礼都收了... - B* V* J6 E( Z  G; l' F( j1 |6 C
聘礼也收了.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]' f! w% J$ i$ y5 k/ \
你自作多情吧....
我冇講過
born to die
你好牙...我都係hk人黎架...5.39.217.76, ]1 U- ~4 m  g" q
你唔洗理toyo88架..佢...傻架
1 ]; ~9 }$ O$ s! Q, o/ }3 N% {5.39.217.76你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...- C/ v! f8 |* o% q3 @: M$ N
但都支持你po既靚靚自貼...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( e& z8 e3 a* |, r# d1 n- n
新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...tvb now,tvbnow,bttvb; O0 Y7 W" b& n# h) T% t
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
wow............
3 ]7 T9 q* z$ I( Q1 B1 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又有新照片~~
8 I* |/ {; i2 stvb now,tvbnow,bttvb靓......靓.....靓.....靓.....靓.....啊.................

回應 toyo88 第 18 篇文章

原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 10:14 PM 發表
+ m  C4 |# Q9 p+ {3 n6 c- vtvb now,tvbnow,bttvb暗條命...叫鴨搵你
  O2 m5 f1 s. \8 e8 m7 X# \$ ?( Xtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.769 D. r* `) T5 f4 F% G7 m% t
88..唔洗青yuyume唔愛你wo..
3 P1 j' k% {# x( f9 Z& x5.39.217.76佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
' z; t7 `$ U) a* m, G都好丫..岩曬你...
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
...幾清秀...多謝妳的自拍分享!!
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 11:04 PM 發表
& k, f' u! U1 T* ?) K2 a/ s# h4 y5.39.217.76我冇講過
, y$ j: X# V, }( A$ \0 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打完斋不要和尚啊....
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:14 PM 發表
0 g2 S3 r# r+ I1 a( ]) m$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 l8 O" U" L' o( N" m
公仔箱論壇3 t- D+ d. S( g- |4 _2 j2 j: k) E
88..唔洗青yuyume唔愛你wo..
0 O" o& K" W! Q( u1 ^佢需要你(叫鴨)...就會搵你...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# C+ E2 y& T* |3 }' @7 g
都好丫..岩曬你...
你又知岩曬我
born to die
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-5 12:12 AM 發表
; H1 R- S" e* J! ?+ b. h1 t( f, [2 q* j# ^
打完斋不要和尚啊....
我幾時有
born to die
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
原帖由 kokjong 於 2009-1-5 02:00 PM 發表
- d6 X; F% M9 L2 l6 ]3 |" m5.39.217.76哦。。依度原來知道咁多野。。。。
你又黎灌水呀
born to die