返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 / I( _% X7 x2 G: r7 `
我比你估啊``` ;)
  K* `1 m' n, a; r1 G+ A公仔箱論壇睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[5.39.217.765 Y3 b4 K% Z  v, R8 g. [/ T
又唔見你同我TALKK*!! 5.39.217.76  ]9 C4 i9 Z( ]" ~
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
3 o. K0 x. \( `3 r9 ]  [-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...3 k3 I# T& Z" }: Q  G
,,我唔多鐘意keep相係到.......
' v, @3 C$ r# v( {1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 5.39.217.76$ j. s: w+ @4 i3 u9 |3 c
o甘你覺得我本人呢..?
; F5 _  `  d7 g/ [7 L! Itvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb+ z7 a2 r2 e- D- L+ G7 E' e
,,我唔多鐘意keep相係到.......& Q) p4 W+ S, a2 B/ Y6 Q9 a: C0 e; ^
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
" e# w- T9 n2 k- D$ t# r) r& l
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
' w8 c* z% u4 ]* O8 S; W  D公仔箱論壇有大把人靚過我係到..5 a( W0 E. M* e2 @# i$ \
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
9 i2 z" g0 Q' r/ T7 y下.. VIP* 又點做嫁..?*
2 v, {  h) \1 R" M, u5 e. q5 K* U: s公仔箱論壇有大把人靚過我係到..
8 r' S$ I6 Y2 `+ p3 s3 u+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔會贏既.. = =
0 E" z# A% f$ F/ G- ~( J' t哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到/ }7 H+ u: [  q
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既' ^$ x- ]/ f2 N4 w( q6 ]0 y) a
點都有一票喇,你係咪係外國嫁
, M; c: f9 O+ {5 d
! |2 L0 B) e. C5 p1 Z公仔箱論壇[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
, g9 \  ^6 b3 X1 _  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我太樣衰啦...
! e6 ]4 h1 q* C, J0 `! U1 g5.39.217.76D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...$ [3 {$ A3 `$ w% K. C+ r; S
换照片了啊..!!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 \3 a& n( e$ z1 M4 l5 x
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 - E' e& Z' [. v
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
+ i& D2 w2 ?. H% a' A5 n公仔箱論壇又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇( R& ?1 P- N5 p9 j' E$ @" a/ F# O8 ?
心 淡 了............ * ~~
tvb now,tvbnow,bttvb8 R* i8 ~2 o- Y4 O. v

5 k; R2 _& i. M1 {1 }: A公仔箱論壇 我邊有啊。。。
' o, \' ^8 N* R8 o* }, M! V6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
1 y+ R+ e. {% s! o區係長輩嘛~~( Q$ V2 @/ h% [! x$ g9 l# F
我當然係要卑返少少面區
5 t; r) a/ U( A/ W* etvb now,tvbnow,bttvb(唔好同區講啊)
/ I$ E, G$ _% h好啦e+同你TALK啦
0 [2 L8 r. X( y/ u6 b' X6 Y: B* z/ Oe~~ 你又換佐相啊?. W3 O* I2 }' P0 Z; D
かゎぃぃ です~~
/ D& \# q+ S  o$ j7 z% g. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時得閑出黎陪我行街姐
% _: O) m) X" {0 v# l5.39.217.76我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
# t  ]2 ?2 j- ^5 L& n& ]* i( K0 M=_=我有你msn嫁
' w& u3 R- k% |公仔箱論壇我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R" F# U/ U' b, ^$ q
tvb now,tvbnow,bttvb2 g" Y7 ~$ |) D' V4 r
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& V7 B/ g2 ?6 l( t  D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 G! o9 B- ^+ f8 y  c
估唔到係度見到你=0=5.39.217.76( @0 m: X- k/ L) J) K  T

0 H' v2 C! }% S: {# `[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
; |2 L8 d  L4 d5.39.217.762,3年前已經識得人??? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q  T/ a2 m$ _$ u- F+ o5 j. h$ p
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 : [( D/ K& c' b- w
原來你比我仲狼
1 ], ~2 e5 }  a6 D0 k5.39.217.762,3年前已經識得人??? , I% R  }( s, _+ s
我地得閑過去談下區
, `3 R9 m$ s4 L( x# P

6 b- [' Q8 ]6 b  r$ _4 K, g1 n公仔箱論壇其實我同佢無乜傾計嫁-.-
6 Z& j7 L1 l9 U# m我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
% O' A% u3 z8 g$ M% _3 x: }% a  c公仔箱論壇N年前的事
长发靓女:014:
5 s8 a" z, x# f, H/ a* Utvb now,tvbnow,bttvb   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
4 b& U% g- N: s4 U) _: ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。定係區到過紐約???