返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
4 ]( h, _! U4 ~0 E& ]公仔箱論壇我比你估啊``` ;)
3 S/ P8 s- Q% T0 h. p9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
: C2 n" p6 Q8 j5 X9 l9 E, Z又唔見你同我TALKK*!!
5 R6 M* l% c0 ~7 k; v% c  q$ l5.39.217.76 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
2 y5 E7 h, R' n5.39.217.76-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
8 D0 y5 n" l8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。,,我唔多鐘意keep相係到.......
* [" h; _- V1 L2 n: k9 O% y; F公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
' s# [- U- S. b0 to甘你覺得我本人呢..?
; l7 h. w0 o+ S* T-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
, s7 D  x' G$ k5 K: x,,我唔多鐘意keep相係到.......
4 \( b. o' N2 s$ `: `9 `tvb now,tvbnow,bttvb唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
1 g3 K. Z4 M3 e# J
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
; o( ?2 L% a& D# F! d/ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到..公仔箱論壇5 k% ~. b# O9 n1 U
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
. f- ?; |/ {; Y- ^5.39.217.76下.. VIP* 又點做嫁..?*" N9 |" S! }8 p& L
有大把人靚過我係到..
' D( y- \9 f3 I, e' q" \" P5.39.217.76一定唔會贏既.. = =
5 m. M# R' @# K8 m; i1 w哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
* k6 e+ K5 U8 Q5 v公仔箱論壇我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既5.39.217.769 V, C+ E5 A  {! V
點都有一票喇,你係咪係外國嫁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P! ?1 x, I  i" @0 s# A2 Q

, r( k8 P9 ~* }, h3 a6 ?tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 + N  L- F4 k8 @2 s
我太樣衰啦...
" J# l9 T8 Y1 x! q8 K2 Q5 n/ c( [9 z
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
" h) J" H, S9 u- s! w5.39.217.76
换照片了啊..!!!!' q, e& A( z& f' O1 V4 g+ W. W
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
# o$ X1 f7 _; m! J) {/ s5.39.217.76有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[: z( J( e0 y5 A
又唔見你同我TALKK*!! tvb now,tvbnow,bttvb2 k) x6 J. n, R( K2 ]9 D" {+ _
心 淡 了............ * ~~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f8 o. M5 k6 v" p$ \6 G3 T
tvb now,tvbnow,bttvb4 S. B" r% Q" s0 S* s0 J
我邊有啊。。。
; g# O2 y3 c" J. b) [3 @5.39.217.76我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦, }4 N) U. I/ {4 G& w
區係長輩嘛~~
' G* K! b0 s, I5 ~, K我當然係要卑返少少面區
- Q2 [  @  w0 [3 R8 V" f公仔箱論壇(唔好同區講啊)
0 u& v1 O1 E. C7 J0 t. o; A好啦e+同你TALK啦
9 v" V. \) N, ytvb now,tvbnow,bttvbe~~ 你又換佐相啊?公仔箱論壇+ G3 k( V7 Q! z/ R3 W: p9 y6 e
かゎぃぃ です~~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M: N: |: R; h4 R! s9 A: |
幾時得閑出黎陪我行街姐
5 U* ~( p7 R, R: a  x我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦5.39.217.76! D3 E8 O: Z" q9 `+ y
=_=我有你msn嫁
+ N5 _+ g3 Z& N6 ytvb now,tvbnow,bttvb我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁
+ E& H! \$ |, G7 t* E3 {$ [tvb now,tvbnow,bttvb8 d3 ?0 n# |% C7 A# Q" C% F
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -% S- A! z# w! N5 g9 F- H$ v. b5 i

V4 h8 m( G. D* @估唔到係度見到你=0=
2 k/ Z) i/ a7 x8 W) Y  P5 Z
$ A, n8 S, x! l& R公仔箱論壇[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼+ E3 e7 }) ]  Q9 T
2,3年前已經識得人???
% u+ I) ~* P3 m+ {( w7 M% |2 F& a3 Y公仔箱論壇我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
2 w* p9 @( q3 p1 O( ]- htvb now,tvbnow,bttvb 原來你比我仲狼' j: R3 A  r. v6 a+ I) t" f- Y
2,3年前已經識得人???
( m  |7 ^' J' ], Z2 y$ n- x" w% c) t& pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地得閑過去談下區
公仔箱論壇* g* u( z$ I$ H9 u; X: B% i
5.39.217.76/ R) C  n) y. i# ~
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
$ E9 H" C  U* Q: A- @' c; i; Ptvb now,tvbnow,bttvb我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
: g: F3 ~0 F% U' E  A1 D6 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。N年前的事
长发靓女:014:
$ ?$ h! a( A7 X1 a9 R公仔箱論壇   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
: A$ c- r1 ?3 e8 _1 ^公仔箱論壇定係區到過紐約???