返回列表 回復 發帖
由於小弟無乜記性,少女版當中有幾個,最初真係唔知邊個打邊個,頭幾集一路睇劇一路望住下便張相,而家終於都分到七個嫩版女神啦。
0 F: |! a6 X. l8 h- z% A+ v8 b公仔箱論壇各位如果仲未分到,請參考一下,一日一次,每次一個鐘。
5.39.217.76- s6 u! u" B* s8 [+ P

" {4 z1 i1 F! f; |6 W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
點都都系覺得,李若彤、袁潔瑩最靚!
本帖最後由 hashonet 於 2014-4-26 10:24 PM 編輯 + S" I- Z/ K0 R9 }! Q9 Q

! c3 ~" g# k8 m" f/ i1 p1 V第一次看到李若彤這種突破形象的演出啊……. h1 E5 V4 [1 N3 z$ R& |- F, ^% F
一直以來都覺得她是小龍女啊……原來一直忽視她的『演技』。8 w4 _1 O- n; k

4 \6 S3 N, N% }0 w. {能看到這些『那些年的女演員』合演一部青春紀念的戲劇,感覺很新奇,又在情理之中,卻讓人無法轉移目光。: R' E2 U3 \9 D( \2 v" T5 N, A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' `+ a* S: D& q; |# L6 C+ G
足可見,《M Club》是一部好戲。
4 {9 H/ R2 w. K& I2 S$ K6 x* ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! Q: C" H- V* {$ i( \
也只有陳慧珊能演這種高傲的討人厭夥伴,跟以往的演出角色有點類似。0 ]. ]5 \5 @. C
0 A% t# M7 S2 c/ u
高傲,勉強自己…其實心中還存在著萌動。1 R# S0 U% p  V  t: `
  \6 K  i& c+ G' j5 d, n

8 C; \" F; Z% B2 Q9 |$ X這一點出現在戲中的女演員群體…反覆的出現。
* Q+ O! t" _) ~, l5.39.217.76
3 ~/ ~9 |. t. M5.39.217.763 X4 D2 X3 [  _: N0 c7 p
很期待後續劇情的發展。

評分次數

• timmaxsing

1 I9 b7 T# I' Z! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# u8 u3 V4 g: v' f" Qtvb now,tvbnow,bttvb睇番昔日一眾花旦,感情路上各自行咗一段段正路和冤枉路,縱使歲月真的不饒人,但一直自強不息、內心美麗最為重要。tvb now,tvbnow,bttvb! V% a; Q+ `5 ?) F4 H3 }  W
所以,我就話七個都咁靚,喺我哋記憶中,永遠都係一樣。

6 b2 u9 q$ f; i' {4 T4 [! ?5.39.217.76
看過次後感覺好一般,冇乜特別
非常好看
百看不厭

評分次數

• timmaxsing

i buy 江欣燕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-30 12:44 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 A' _$ g$ B5 [' @
tvb now,tvbnow,bttvb. b  X6 o9 ]. ]  {# F& x: F8 D
i buy 江欣燕
5 P/ H: [2 [4 n5.39.217.76wakeup99 發表於 2014-4-29 08:11 PM
0 z: e4 l; m) q2 Z) J& ~欣欣咁坻得諗又唔鍚身,經常殘樣上陣,都係想做好Cyndi,所以我都buy......
. R0 n1 h: L! w5 E8 e  z4 v- I
愛戀沒經驗今天初發現。。。
8 e8 V# c; n+ U# z1 y單曲循環中
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X% U3 j* O. Y6 p
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

support 吳啟華, its time for a change
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
% f5 I- n: Y$ o3 h2 ~6 ]9 e5 I, i; U0 H公仔箱論壇我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...
: B! M% p4 v& j0 ?大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
; i8 ~* T6 m% @: c

+ R! A# L) F6 m) X7 \公仔箱論壇大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。5.39.217.76  S( `0 j6 c  r% q; [

5 u3 n) I8 A3 q4 c) Ytvb now,tvbnow,bttvb阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
/ p' d# n- [$ B4 ^8 G公仔箱論壇 % h0 d: u* C/ T+ r& E, E" P* V) N
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。公仔箱論壇+ W' p: b( l; h, I( H5 s, |
單曲循環中TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a7 P! }$ y7 m0 |
chy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
0 c( a" E5 m7 P5 N0 ^  x, x

1 R& ^$ W, ?4 m3 l. f5.39.217.76係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....