返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
2 w' s+ `- w" h* R, t# z- m, U' f) k大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
; m3 o: F  q* d* ?tvb now,tvbnow,bttvb我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i* D3 @* k2 u6 n# N3 z

" e; H' {7 G* s- m# Mtvb now,tvbnow,bttvb見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
; Q' H. ?' z- @公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
4 S" {5 e- v" X! K$ U& _2 g  m5.39.217.76  ...5.39.217.76/ h: u/ e6 h: s1 e# `
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇% P( M; R4 Q" T6 k

8 @, \3 F3 z; e5.39.217.76邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!5 k4 m8 j* n  N% J( ~3 P: {
2677290. y1 x" @3 l+ J) R/ h( a. @
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
& b2 Z+ ]$ \  `% d* O4 J1 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: m1 a, {, u. s/ R4 `公仔箱論壇7 j) ]! @: j+ N( t* K8 |
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
* i! i+ `6 ?7 V" H. z1 r  E, m% mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- K; L' J8 y7 t6 f( h5 l, M' I

4 b! X% O5 a7 @; U( Rtvb now,tvbnow,bttvb你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
" j; ^- q8 ~9 F# J( l! _7 zLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
  n. l/ i$ c, S  ~: Z4 ?7 A

9 Q  X4 M) ^; g( u5 b; |# v$ S/ P5.39.217.76多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
% g' W1 ?$ e' U) A0 Q3 x8 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ J% y, h& S# Q
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。5.39.217.76. j3 K" G* z9 i7 x8 K
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
& x$ u( @% I) K6 ^% ~, d% e$ H- k3 U8 I9 w- i! B) U7 I) f
公仔箱論壇* B+ c0 i$ p! i/ g- y+ }8 e
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
! g6 w: i+ r) Q8 a1 r- X* e- C" Vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% j, t! y' @* A$ z
公仔箱論壇9 q: S3 K  t! T& A1 [* f+ f

6 g  b8 d  {# i1 x: T; E邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
  W- k7 A: e* ~7 g) E4 R- K5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& ^1 H+ E0 G# D6 x

' t/ N1 Z' o9 q0 Utvb now,tvbnow,bttvb6 d3 d2 \0 h( U% ~# w7 u  e
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?/ B; M+ Z9 y2 l2 E4 a( W

5 B- ^8 g6 X7 w) S  A$ l2 Y我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 5.39.217.769 z: a  {( I, k9 A6 O
7 b4 J8 b. R/ T
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
0 K5 d; Z8 W2 K. I+ `$ P9 W6 B0 h5.39.217.76公仔箱論壇) r) p$ p0 B; B$ Z5 U% v

+ A& h" G) `/ `; m! }: V7 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% M, ]$ c" g' K7 ]& mtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇( @- w" |1 u& M% n5 n5 J! m4 b5 ?
; V. k+ p6 S; E8 }: L
5.39.217.76/ \) _3 ~) n2 T% F" }- i
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
" s6 j7 q1 Y: ]5 D8 D* F9 ^. ztvb now,tvbnow,bttvb. Q, z( E# N9 T9 S. N  H- l0 b8 ~
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb1 l3 j8 T& N- j; S
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
) t2 v! g: @# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76" d$ H$ K: k8 t: x1 ~, o- z8 B
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
; q( q1 c" T) ]$ B* T# T( k% b5.39.217.7626789495.39.217.769 P& \$ R" |: j
: N3 \7 V5 t& D$ [& v$ l/ Z! m2 Z

" ^: `, B4 W9 @& _8 g( a" H7 L1 x5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) G$ L0 y& |3 x  v- E! h; y- C1 H9 ?
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q3 c/ E& f: \8 D4 x& f) b- K

% `3 F" Q) ?. h% \一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
tvb now,tvbnow,bttvb) O4 Y: t9 @  S

9 S" h/ E) k0 u; _2 h% B# L公仔箱論壇公仔箱論壇/ J6 b8 U0 A% s+ Q5 R
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的tvb now,tvbnow,bttvb5 ?- u5 k# l0 s/ X: z
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
4 q8 K9 @) I; ~5 }. L5.39.217.76唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  W9 K& m- W, G" Q2 L
唔買鹹魚包比你吃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?/ W. a3 X5 D/ t: s0 A' ]4 A; Q' C
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
5 \$ a' g, R8 \$ j8 j" T
tvb now,tvbnow,bttvb( @% Y* h& _- {
5.39.217.76! s. Z1 g' F7 w2 z) h
咬咬化身做高天寶
$ d% _$ l5 M% w. N, }; N( l) D& ctvb now,tvbnow,bttvb
& h4 Y7 j1 t; O4 i# p0 B6 T: ~tvb now,tvbnow,bttvb
# {. [7 S  x+ R6 |# j. C% ptvb now,tvbnow,bttvb咬咬化身做高天寶
% M; }/ B4 F/ I! `/ k" g' eLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃公仔箱論壇" C8 U. I4 C2 J, a; E) \5 O) ^( }
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
$ t- v' x+ k$ h/ D
公仔箱論壇0 q, g1 p6 o& S3 w+ ]

# [( ^0 R0 s  R7 ]. [5.39.217.76你留打呀?