返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表
2 F* b+ N4 E( f* A  E
' _; _3 L2 S% ^1 W8 R* F3 e3 M公仔箱論壇! f7 q5 i" }& M. L
老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
) j* ?3 a: t: G/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" T* P. D) j. o4 z# b
我女嫁喎
' _7 w1 Y7 q+ i' e+ S3 ^
對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表
2 H' t; q) [, |2 Y1 w' e, ]5 @. i
点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多
, F* u" `  y; k7 H4 f0 O* g5.39.217.76 好想去看看哦。。。
! q# ~9 Y6 c! y/ d0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??5.39.217.76/ ~& P9 G6 y0 G9 j' x* E  P
好期待  ...
- a. s! T- j2 R- ~4 C: K# w令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表
' C& j# g/ H% n$ Ltvb now,tvbnow,bttvb
# W$ U( X- m8 z( v  ztvb now,tvbnow,bttvb令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
5.39.217.76! `( e0 d: w' t+ h! B
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,5.39.217.76; e" W+ e) `( U
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表 5.39.217.768 o* O* ?  A$ d/ B, p) r. k, P
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y) a: }2 H4 B" u' r0 R, p" ?
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
! n; Y% T- x# V3 H# b$ T8 c# |公仔箱論壇 啊~还有台湾都得。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ?- z4 @( O7 `' \% u' x1 l3 f
唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
2 O. V* l/ e* b* `  n( A, ltvb now,tvbnow,bttvb中國好多靚女嫁
$ I3 l# C9 x% {8 D! O* Z2 U中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H! T8 r9 i/ g8 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n# H$ Z6 @, J) d
唔係fa
tvb now,tvbnow,bttvb1 m/ a. i0 N( s# ~/ T0 S
是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 A& e3 J; i/ G; ^3 @; w% [" u
中國好多靚女嫁
0 C. X( k0 J2 y
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表 ; F1 \5 A& [* Q1 t/ t# t- c+ ^
5.39.217.76  E% _2 @  _/ ?' n' o, {0 i
是呀,没骗你架。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V# \+ Z  u8 h/ W' v& l5 O
okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表
# I4 j. _3 v$ R, t公仔箱論壇9 h  f3 G4 D4 J6 @3 ^
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
7 b1 d: g" ]3 c5.39.217.76慢慢搵.
继续~~努力~~~!
; ^9 h: L+ }9 D( o8 h) f4 m; s" ^8 A( X支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. N( N0 a. Q$ X
的确是美女 哦··
% B, r# ~9 f" K  ]# l) ?) u5 ltvb now,tvbnow,bttvb呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表 公仔箱論壇; R% Y' d# r3 R. V7 J& Z6 x: I
继续~~努力~~~!
* o* c8 ?1 _# a7 g8 ]/ J3 g: z5.39.217.76支持下
% q7 y5 N/ ?* W! I: x公仔箱論壇多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表
- _" d  h+ l7 d7 e+ I公仔箱論壇呵呵 以我大陆的眼光看···tvb now,tvbnow,bttvb9 Y" G& T2 f5 a3 J- R: H4 ^
的确是美女 哦··TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o) P* T) i2 x" ^7 e
呵呵 ···
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o1 v: z" N7 O  r0 q" i
哦哦..