返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。5.39.217.763 r0 {4 b# R9 Y4 A* A6 ]  Z
9 F# ~, Z6 X( X7 _$ p
2979852公仔箱論壇! Z2 B4 a( L  Z
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
; A+ c: S: R# o/ w3 O) c2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J  X" P/ ]) b+ i
唔似地球人...
tvb now,tvbnow,bttvb! g4 ]0 f; G2 E! B! r

6 J4 T9 V3 g) ~* y6 V5 V4 t  A% D5.39.217.76唔似地球人...5.39.217.76! n/ _- c" ^  [) {/ Y" h1 t8 s( |
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
7 @& A6 t1 d5 e7 {/ R即係呢隻囉。2 }: W$ }6 V3 r/ x
7 d  Q: g$ c+ X6 ?# [, q3 E" e
tvb now,tvbnow,bttvb, @1 Q  m! U% |( i) i
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇3 v: ~+ F# ]/ m
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  p: F) y/ v8 ^% c. r- n公仔箱論壇即係呢隻囉。
& [6 ~, y% g7 \  R
5 r0 ?- {/ I3 Y7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29805005.39.217.76; K' a/ }6 {; A8 F  C( P
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
8 A3 @7 C9 O2 D+ n. Z4 x5.39.217.76我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
$ L( w! t( C/ M3 B; [/ v5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
5.39.217.763 F7 e1 w# e- d1 n3 ^# b% ?" z" @6 g
tvb now,tvbnow,bttvb7 F2 c) b( U; _5 _+ m
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 5.39.217.766 s/ i4 M2 y( _! y# S
+ z0 e2 E& V5 r2 T1 ]5 O
5.39.217.766 q& G4 E% h  I5 y$ _5 T* B
tvb now,tvbnow,bttvb5 C% a( t) o1 ^
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇5 n& f+ S  M2 Y2 R; Q" O: t
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 i4 K4 H+ F2 ^tvb now,tvbnow,bttvb2 I3 R7 O! Z# K
係呢。+ \3 }; D# ?" l' l' y3 b8 H6 \5 S' e
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
7 ?- ^8 |: A/ n& ?$ S" H
1 T8 p+ k6 N8 ~0 Z& y% a
細佬同大家按圖索驥吖。公仔箱論壇* |3 _) t  D$ C2 W
- ^, r1 z/ v+ b& H: n! M& j
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

: O: y; v3 N& G- ]4 \% k5 C! N$ Y5.39.217.76似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

5 c) D4 v) o$ G5.39.217.76蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
) X9 C) z% P; C0 v' e6 c9 a公仔箱論壇因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
' O& ?# i8 f4 F1 y* N# b5.39.217.76
6 r. ^4 N3 d1 z) Y7 y& e% c3 A! P5.39.217.76幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地& ^& u) t5 W2 D, e" m# M) I- m: E) A
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
7 W) w5 y: B9 P- z% _+ {5.39.217.76似新疆少數民族女仔
' U1 x+ q  ?0 Z% S( c
9 Q2 _: O7 w9 n0 X, vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。
  K4 |6 v1 l: |( M8 \tvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
% Q; Y1 H6 o0 u- aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 q( Y0 \3 U# a2 I3 W* b
細佬同大家按圖索驥吖。
* k  X' Y/ R) ^7 i- b2 z公仔箱論壇2980976
+ B; M3 `1 `# ]6 ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F6 e0 P" b8 Q  G& m1 F; k( n
5.39.217.765 |* q2 e1 w. l& r, v$ M4 e! \2 H
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
: T0 c) t- y' v5 }) a
似新疆少數民族女仔
* J0 Q4 V7 T; }6 p# mmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
7 T( j/ X+ E% i" }# ?# k; h9 j公仔箱論壇5.39.217.76! t7 B+ e- W; j5 E7 h- J  G% }, E
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
tvb now,tvbnow,bttvb1 U9 u3 Y3 u/ H9 E' z* m

) {6 |: {3 x+ B5 O8 `0 R) P9 j公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
9 j2 m' |2 T0 G3 x1 l+ ?4 S) F9 ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
& d+ {; k0 P8 i$ h# q. stvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d* Q% d1 b, `( n- Y
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
- C; p& @% j, B& A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇7 v0 V4 E# N, a3 I7 g3 s0 N% G
公仔箱論壇' Q+ k3 U4 g* i! j  d
因為佢地兩個對眼神似人
公仔箱論壇3 G* c' |; F6 V8 O* R
tvb now,tvbnow,bttvb' g8 b3 @; }) U- a: R
因為佢地兩個對眼神似人tvb now,tvbnow,bttvb9 t. x4 C# a6 O3 u) B
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k- W( |3 j. K; y
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
7 |; c+ L- O0 y( ^2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
( V/ K$ [+ d0 R5.39.217.762 s3 f. ^# Z9 S, r0 \
; r+ Y5 B$ f) L" x公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb& {8 }3 `0 U: h3 W( G% X5 l) `+ p8 @
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
* z- y7 K. T' d  |5 h  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
0 C; w6 u& p% q' B7 l0 n- z有啲真係「騎厘」到呢.....
1 M- c7 u: ~% y4 @公仔箱論壇  s# v4 ^, n) i7 D4 m! @0 b
今年個三位都唔知點形容。tvb now,tvbnow,bttvb& D; @) O) w: E
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
; f# |) n7 m$ U7 M2 x# A; w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 m- q+ }% B2 C3 s( }
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
% J' U, ?) ?0 D2 whea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...tvb now,tvbnow,bttvb+ l! H: W& l& _, G7 O4 }
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
& N! U0 l' i1 u; Htvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。