返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 & S/ o; f1 s( c0 C/ d8 b" y( w' ^
我比你估啊``` ;)
公仔箱論壇4 K: m9 F( \  O. \. H
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
$ @6 e1 P+ M& Q# g. |$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ]9 l; T. A( h- g
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
" `2 Z8 M3 H7 W, Z3 Y, Ktvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
/ P: e& [- T) n: htvb now,tvbnow,bttvb,,我唔多鐘意keep相係到.......8 d, X7 o! M/ e# G- w+ c
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
- [, J  F6 v7 y+ M% p/ f- x6 E! xo甘你覺得我本人呢..?
4 U: n2 |* F2 T* D公仔箱論壇-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...* H3 g) e+ R  V2 Y. F1 J
,,我唔多鐘意keep相係到.......
2 F6 [5 I- e- c9 _& b) ^5.39.217.76唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
7 a, w! o3 [5 b) @3 `公仔箱論壇本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*公仔箱論壇3 {4 t$ B9 |- C* h+ Q+ M  ~3 ]
有大把人靚過我係到..tvb now,tvbnow,bttvb; y$ v/ l# }' D* c$ M6 t! J9 r
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
' v) G, ^% j+ r5 a) F5 X5.39.217.76下.. VIP* 又點做嫁..?*
* K" r/ v- {. X3 x; stvb now,tvbnow,bttvb有大把人靚過我係到..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f* V1 c( |8 ]$ i4 x6 T
一定唔會贏既.. = =
# E" K# @* |7 ^! N$ ]9 Q' ~tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到tvb now,tvbnow,bttvb" x( c0 R4 J0 J6 `$ v/ ~; P
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既0 M6 L5 s# G! J3 g) r/ I# X
點都有一票喇,你係咪係外國嫁
# `0 u/ A  k* \7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N) g# [$ D1 b" _4 C
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 5.39.217.762 Y) z5 D) S- Z
我太樣衰啦...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. _, D2 n  T  ]- t+ u+ B8 C4 x
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...: x- X) H' q) ]% m8 C+ Z8 O. {! d
换照片了啊..!!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z# e6 X6 p% H/ _& `) c. F
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
5 w" X5 ~, T' ?5.39.217.76有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[5.39.217.76) Q5 m) {# Q5 F  d
又唔見你同我TALKK*!! ( o4 s/ n. d; ^
心 淡 了............ * ~~
( c. L7 }7 A0 m5.39.217.76
' [  n  D1 b  P& C公仔箱論壇 我邊有啊。。。# ]+ i. s$ v, p7 {0 y
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦7 V3 Q1 L8 \' M3 a; B1 _+ c
區係長輩嘛~~
  u6 q% Y) F/ w# A我當然係要卑返少少面區; }9 k$ V1 v! h0 r! H
(唔好同區講啊)
# g) c" X3 P" S2 u好啦e+同你TALK啦
8 |9 @3 I7 G! }) K) ?* X$ V; `tvb now,tvbnow,bttvbe~~ 你又換佐相啊?公仔箱論壇! C! s1 r9 B) d9 T( A
かゎぃぃ です~~ 公仔箱論壇5 B, }. p" h! |
幾時得閑出黎陪我行街姐tvb now,tvbnow,bttvb) ]  g$ f1 F- V# m3 D- V
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
2 ?; t+ d( I& l7 @* ]6 e! y=_=我有你msn嫁
9 g. x' _& i' M) A" R& N我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b2 H/ K4 T$ @) N" q' B
tvb now,tvbnow,bttvb5 |! z+ [+ Q- C) V0 B
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -5.39.217.767 c7 \* H# ^6 ]: k' s
tvb now,tvbnow,bttvb6 Y; C) X8 x. [" r1 I
估唔到係度見到你=0=; ~: i0 E- H0 l5 H  t2 k, y

, D  H% U8 W% E* }: L公仔箱論壇[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼  R% B" [! X/ P; B9 h2 f6 e
2,3年前已經識得人??? 5.39.217.764 |' Q: V. h* h4 J; g
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
5 i, a( d& @' W公仔箱論壇 原來你比我仲狼公仔箱論壇6 _) f% I; ?, I& I8 E, B8 l2 s8 r
2,3年前已經識得人???
6 x4 m4 j% A" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地得閑過去談下區
5.39.217.76& L1 P9 P4 v. l' `( E

0 |( l& B1 v- p5.39.217.76其實我同佢無乜傾計嫁-.-
4 v0 m$ y9 @- D我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=tvb now,tvbnow,bttvb" ]) W7 Z6 P2 t+ v  s
N年前的事
长发靓女:014:
" _! ]% X! e4 s& mtvb now,tvbnow,bttvb   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
4 P5 @8 Z9 ?* `6 g! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。定係區到過紐約???