返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  tvb now,tvbnow,bttvb0 q5 W* E  K, l- ~5 K( f$ u5 U
你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51
" ^; w, ^6 n, H0 j2 y7 Rtvb now,tvbnow,bttvb你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎!
1 `- M& P$ M* z4 L% ~尐爺;猪的回复 5月3日 04:52
8 {$ w8 Q  t' T4 F  M5 o, ^听5到啊....乜歌黎嘎~~公仔箱論壇0 [) G' X$ w$ w- N9 [4 s/ F7 H" B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i$ u8 H. ]4 Q5 C
主人的回复 5月3日 04:54
. s3 Z5 r) `( n% r你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you
6 z7 R' _7 m- b+ F- `) z) K3 D' s* @5.39.217.76尐爺;猪的回复 5月3日 04:55tvb now,tvbnow,bttvb" H# X# i/ j8 G5 L7 y$ F0 a
5系细5细声问题啊...简直无声音... 5.39.217.76" {0 h4 H; N) p: |# b+ ^
主人的回复 5月3日 04:57( W' v5 k% v  d  e) h
有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
7 b' D2 Q# X( n) F; T6 l2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 04:571 W/ \1 {. H' K7 ?! V
得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
0 c4 B- h5 O: J* \% T主人的回复 5月3日 04:59  E" I; T7 R* I* H: q! A
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐....
0 U' R5 c1 z8 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 05:01
! b- C& {9 R. i" {2 a: ~* I" R% D哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe ' m1 e' h' @  J( D
主人的回复 5月3日 05:025.39.217.76/ P5 n: t) A4 V5 m; l8 @
沒有啊! 你叫咩名啊..
2 I2 ?2 N8 `. F- m$ t( D1 R尐爺;猪的回复 5月3日 05:02
+ s" y) y: s4 }$ g/ {1 {+ q5.39.217.76黄舒帆就系我啦...
+ \% T4 `  y; _8 l. V* Q5.39.217.76主人的回复 5月3日 05:04
+ N4 l1 U2 C" M+ p. }0 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦...5怪得啦!!!HOHO " ^( Z3 a" _) o5 _* ]4 g6 c
尐爺;猪的回复 5月3日 05:06TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I( W$ ^- Z' J' Q) H
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
" N. z1 U+ D1 t& h2 u" ^4 ]主人的回复 5月3日 05:07
5 }( [7 V& @5 s# Q5.39.217.76甘你頭先就5好講我知MA HAHA
. b) N" l/ \$ B: q+ j0 v+ B4 D公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 05:17; w+ v- w1 m7 q* v; F2 a, F1 T/ n
我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶.. # \5 n+ q6 u; C/ \: Y6 F" U
主人的回复 5月3日 05:36
, ~& {! X! n( ]) \; D% Q$ M9 b係咩?!! 3 {& i  o3 V4 D  l4 d( {3 ?% Y' G; _: B
尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
/ X8 C, z6 k. D: E. |8 ctvb now,tvbnow,bttvb- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦.. % v+ D$ p/ _0 \* W, [4 y
主人的回复 5月3日 05:40公仔箱論壇5 ]. O1 ^9 E: g6 S; S
明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇 0 @* p3 J$ n1 z
尐爺;猪的回复 5月3日 05:42. J2 o4 T1 _, j6 L% R
甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~
) }, o3 a; P! O- W0 g1 u& a. J主人的回复 5月3日 05:44tvb now,tvbnow,bttvb: ^$ A0 D( F1 K
係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊 5.39.217.762 F. _- G6 q9 h2 a
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
9 _. l% u. s7 B( e7 y# f1 q5.39.217.76恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
# M: V9 V3 M$ R/ e  n- h主人的回复 5月3日 05:50
# i. S- O' V+ S" I# r88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see