返回列表 回復 發帖

呢個系嘛啊???
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 10:21 AM 發表

呢個系嘛啊???
么野啊??我睇唔到。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:34 AM 發表

么野啊??我睇唔到。。
不是吧...是你的照片啊....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
下次唱K...記得叫我...我遊水過來
做么系呢度帖?!
一个地方已经够晒啦。。
你讲架。。
下次你没游过来。。我慢慢搞死你。。
哇...乜你甘P得咖??

P醉左,我點遊水番黎啊...?
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 11:24 AM 發表
哇...乜你甘P得咖??

P醉左,我點遊水番黎啊...?
P??么意思??
醉了你可以训街。。。
.......不不可以訓街街的....

去洗個桑拿浴就差不多...
你想去个D地方??
要搵我老细。。他应该几在行。。
仲要去穩你老細啊...甘算啦```

我都系訓街算啦...
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 12:11 PM 發表
仲要去穩你老細啊...甘算啦```

我都系訓街算啦...
哈哈哈。。唔是真的老细啦。。
是呢度的老细。。
阿輝哥哥啊???

原帖由 无印良品 於 2009-1-5 02:38 PM 發表
阿輝哥哥啊???

唔是啊。。辉哥是我大佬。。
我老细是bmoon。。我系他的帖度打工的。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:49 PM 發表

唔是啊。。辉哥是我大佬。。
我老细是bmoon。。我系他的帖度打工的。。
貼打工???

是什麽???

原帖由 无印良品 於 2009-1-5 02:52 PM 發表

貼打工???

是什麽???

没啦。。老细问我去帮他睇档同吹水啫。。好容易做的。。
基本上是可以讲是我系度呃钱。。