返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, 公仔箱論壇& u8 Y1 G% D* M1 C: ]6 F: Q
维护这场景 给倒转事情
# b8 a# g5 x; K7 y; O公仔箱論壇容下了抨肇 若无人接应TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: k; n) f# O: Y( w0 `
背负这罪咎总得装点高兴
% X# v, s$ Z0 l- B, XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐公仔箱論壇: g  J4 N' i$ G1 [* `
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
: O6 m1 \0 p5 p, R+ L$ t蒙嘉慧似萱萱?: y) Z- R5 I& x/ l% n+ h8 R5 F% |2 D2 Z
如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊 * M; W, q6 ]( H7 Z) T
b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
' n6 E+ J6 D% l
" m# P0 c/ T4 L; _# M唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
" \  w( v. i" i" O0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76! i% k, t( K3 z1 ^! H7 E
carson終於復活啦,; C7 U3 u6 A7 v
b1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
+ Q- v% S) \( `: h不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Z& Q. `; z7 r7 [9 Q' j

# z* j" j, ~) l% t5 _9 {5 Z8 `8 v9 c4 A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
8 I2 t2 D8 O: ]* ?+ K5.39.217.76
5.39.217.76+ x& a$ `2 K) T9 M
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。公仔箱論壇0 s  D+ @9 @7 V) g6 r$ \
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F' D: u) B/ _: \! ]
) {  A0 o% x8 s9 }$ ]5 v) i

5 t" x3 p+ ^" Y. p1 Q& x. K9 m. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# u' m. g7 v7 B8 @. j( ECarson R.I.P.版本 2: r: c5 S" ?9 h+ W! j- V6 Z
敖SIR:
有正,安心上路。公仔箱論壇+ M& x6 f/ L1 O2 v
負能量:Carson,一路好走。
1 I4 k; \, U) h. d5.39.217.76Jessica:rest in peace, my love.
, Y) C0 @" t5 itvb now,tvbnow,bttvb有傑:大佬,rest in piece.公仔箱論壇- f+ @& H; q5 a5 C9 z, M
Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
; g( [+ e1 H" r- n- l公仔箱論壇有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, L) C0 w, g' |4 S+ |$ o
Jessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?
. b; Q; o" ]$ g- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A, c/ m8 w, z& o2 W9 ~
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....
9 X% O: v& L) \  {* n" h: v  dtvb now,tvbnow,bttvb另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...
. v4 S1 l$ ]* {# k5.39.217.76最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-4-9 05:33 PM 編輯 / |  [1 J4 S7 B9 e

8 l: z6 X8 ~, i) \' d, {* B公仔箱論壇

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

tvb now,tvbnow,bttvb) m2 z; ^# I9 d7 h+ p5 ~

! f, @: }; a6 D* t9 Z我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir tvb now,tvbnow,bttvb2 d) \. d7 Z4 A6 x: T" A2 I! ?
公仔箱論壇  n4 A. Q4 ?: b
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數