返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇& h1 N2 V' w$ M0 q$ ]2 g" q3 P. J
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......tvb now,tvbnow,bttvb$ \8 I: i9 I( E- i# L
不過我唔係嫌美儀老啊。
/ k0 w" g9 |& Y& J# o: E! fleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇, F. c' i, \6 F
8 y1 n" C/ @7 l. {; N
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係& h( O* u3 a4 i  t0 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
; {2 A4 F9 M! q5.39.217.76
# O3 W7 [4 O  e6 P
: h7 u; Z) y7 O9 K+ |1 ?+ Y4 L" M2 b5.39.217.76
" U: E/ j5 ?% U7 P5 `) c$ m3 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲( Z! c. g8 d7 k8 Z
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
+ a9 m2 j. _; R唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \5 w+ M. J  V7 F8 O* V- P4 y
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
$ ]5 I' h% G8 ]公仔箱論壇
& j7 L# i. n$ e' `( j公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb8 n6 C9 C8 C$ k8 h
2 W; f0 w7 u9 N; }8 ]& U8 ]9 f/ ^) Yleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
1 u+ X( L$ G  Q

5 I& q# w: ~7 d" O4 {/ q9 l% J5 }5.39.217.76哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
' W) M3 _: {8 f* r0 R$ \/ u公仔箱論壇唔.....5.39.217.767 |: c4 `3 e* a  s- D7 k0 Y  B, V
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
: R* M  M, t* A, b' D( o5.39.217.762939556& W$ w6 s. C* `' s8 V) I
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...1 ~# C0 T+ E: ^
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
1 e& t  ~) V$ a
8 b# R1 T; H' q; M. p7 D/ H) {5 C' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d9 c) x& t, U) V+ N3 M

' O! Y, ^- m! Q哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
& h9 l: ]9 Z2 F+ Ztvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇+ a, J% S) k$ ]* ^2 ~# R

2 s9 E! V2 K: i7 J: `/ N7 a公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
) a. P& b- `3 W- `6 Z5.39.217.76
! i6 A5 G8 W5 g3 Q5 j/ D我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
4 H1 @: w$ I2 Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
, ?7 y$ M, l2 ?  M

& u, ?# J5 y) P% jtvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb) L& w6 h/ q, D& U
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
3 U$ c6 x; [9 I. {) E嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

* m/ \; m* D, \. o- W5.39.217.76
, p$ z, D* P$ W) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 p* Z' `# q: D, a, b! r9 p公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
5.39.217.76' D! N$ G2 W0 w; {+ o( P; l

( j. d6 V. g7 u* w7 F有大佬撑住咁就冇有怕:
1 Q! {& a. r/ I# A" `7 D; w公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
3 `* Y, ~& e2 B* i8 i- C4 otvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...5.39.217.76- @: I3 d9 g1 k. H* n& X* b" f! ]
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
. Z# P3 p+ d& X, H; R- A哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
" ]; _4 Z0 t: R2 J
6 G1 x) P7 ]' {7 c' A- J4 l: \3 q5.39.217.76我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
0 e! C) ?  X! }2 X7 F' \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
. J& i) g# W9 j, K: L7 i; v
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎& N* ~5 L) W8 p+ C5 ~
公仔箱論壇/ u4 X& z  F4 b4 y9 c2 v: F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u0 F6 B0 Q/ [
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
3 A/ K+ x: S# g* O# ^3 h公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇; S/ T  k8 I3 e) {+ ?
我預設嗰個反而唔係呀..
# X4 x5 r! r) L3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) _; Z( d( c7 |4 G: G( z! Q
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!5.39.217.76  g* D5 _" `/ [" E- D& m
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇/ K5 s6 [! f, E/ S
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
7 g! w; J3 g3 [# e3 J* V! I0 Q* Rtvb now,tvbnow,bttvb
. V! a5 t# v4 d, M% c$ L( h( b( ~tvb now,tvbnow,bttvb補充茅山聖物紅肚兜
' K- K! P; C9 D1 ?9 b5.39.217.76
9 v4 k3 U5 z; ~3 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ ^+ w& y- Q7 ]7 b; r( GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, @' x3 z  f2 v. j! F3 S, C
tvb now,tvbnow,bttvb0 y& d/ c/ P2 {$ Q# u: `5 f% J5 |0 u
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!5.39.217.76; R6 x. |! u3 V8 b' A3 M" w# N  O
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
. U% v& f0 K' ~: A* X哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G' x0 W( q0 W/ \( J( L0 P8 ~8 \- `
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
* Y% J, w" y2 S2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。" |. K  U9 V3 C8 a" O& `; B2 T4 ]
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....8 h6 J# x! \, d3 K' D  h% V2 d
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
  G1 Q! Y6 D! ?+ v* |
+ r6 }9 c  e' H2 y. ~  j/ I8 I公仔箱論壇嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~tvb now,tvbnow,bttvb; G1 ?; N- u: G! e: a
tvb now,tvbnow,bttvb$ ~7 V# m. N6 i, Z6 }
釘姐的背面5.39.217.76% G2 S- u, ^& h, E  R