返回列表 回復 發帖
5.39.217.76! E& O+ U+ K. m# J' I& l3 @2 N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 q& n3 W* {" P, A+ d: f$ G: Q
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
7 |$ Z' Z9 ~3 v9 ~) N% S" ]公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
  C. ]& l% Z+ R4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
- A  {8 v% G6 d1 X7 W5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L/ S# V) v6 ^) R* v% T0 N0 s3 }

& Y, z$ j+ P( ?& L$ z公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

! p; I' R# u1 K公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 H; j! _# s1 M" stvb now,tvbnow,bttvb我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。5.39.217.76+ [3 _3 D# O  W
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
/ x% r2 _$ C& c4 K: R# y  \1 S
5 c3 L' s  i. c0 ~. ~! ~6 H廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
公仔箱論壇( i, D" g4 V) ~( R
6 L1 v. X8 m% p
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
) \5 z, m% h$ a2 L9 K1 @4 g# M* D公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
2 t1 J0 D9 D6 x# [* w, W
咁陰功吖?公仔箱論壇/ h7 R0 s- X  W- @0 g
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
4 Z+ l/ U4 Z% n/ ~5.39.217.76" o4 t3 F; R; h( C% F) f
tvb now,tvbnow,bttvb8 N* m/ y$ O5 S6 z% q5 D( P+ B
咁陰功吖?5.39.217.76! f! q% O1 d, @
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
6 `. H( q/ W/ z# etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼公仔箱論壇4 O: y, a' J% _: w
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
/ Y' @" f8 F% w& E- L
公仔箱論壇) f7 Y5 z, s3 K; g  K3 J
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
& a3 g$ E: C1 Stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! k4 S! k& G1 k8 u" Z4 K  V
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 h, p( R0 \  a6 [
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
6 ^, I* `! t* z' i20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
; d' v5 X0 }2 f# u
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
# @" n, H  `0 a5 C6 F公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
( b# s# {' r5 t! O$ A9 I20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
3 P5 D9 a! M* o, {公仔箱論壇
' ~6 B" `" f0 E- h) R& K5.39.217.76佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
9 k& D4 Z/ ^7 U: \' g2 ?3 ?7 w大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
7 F% [/ Y- N% U2 h  {公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。" N9 b2 S5 V  Y/ t
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
$ s/ b3 Z2 o/ Q% _/ \: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l0 i* W8 b: D. `' Q- d- H
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
( k/ n; d7 N4 c) n4 w9 u- o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
. A6 |+ Z% z& _: S% L5.39.217.76: S& ?4 ^: D5 z1 O0 x3 \
聽緊電視喇
tvb now,tvbnow,bttvb- ?! k! z7 |1 ^  u
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。5.39.217.763 u6 r8 C7 g% ]" j( v1 z: T
5 o7 }- P/ w6 Fleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港