返回列表 回復 發帖
32歲新人 2 N: t$ h* d6 w/ f+ ?# I
Pedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
8 t2 p8 |0 X8 I. ^& @! b# G# t' z" [# y0 s
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-
% F! D. ]) R3 N2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F! K2 k5 z5 W- I
代代都有KK公仔箱論壇' }3 {) I2 ~4 Z, |, e$ V: D& @
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。

+ r; Y* b# R: g  Jleekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
+ v- [( [: K% p* A0 k& X; u2 ?& ^9 Z' r" Q
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
' W( k1 e' B5 U& U' x! L) ~' r5.39.217.765.39.217.766 D6 s& u3 Q6 W$ a# n
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
6 D$ ?1 D# o3 I公仔箱論壇2939643
0 H: f6 q! I0 @! U5.39.217.7632歲真係女生一個好黃金嘅歲月。tvb now,tvbnow,bttvb; G  t7 K/ h6 Z% {, [3 C1 O
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
公仔箱論壇$ M' K$ x* z8 \

8 y: l% _9 ^7 X9 f5 v5.39.217.76佢真係唔似32歲呀
" Z. V( W. u; Z0 {2939643
" B: `( p* U8 h6 ytvb now,tvbnow,bttvb32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
, W' l) `8 M7 W5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
5.39.217.76" x. V* C+ G, `$ p: l/ G" u
她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
8 G9 |& ]  {3 Y5.39.217.768 |% T) F: `2 ~- [1 I
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...2 B* ~/ F- P3 Q3 Y" }
金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
5 I2 \& \& y% w+ D4 e% K' X公仔箱論壇多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
7 F7 F  P: k, [# s3 q7 Z8 xtvb now,tvbnow,bttvb7 |) q5 Y' R% v. N; ^# `' B- W& S0 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 O, Z: b$ m1 K* `
公仔箱論壇: y% ]: c( I7 ]" u& K9 q. {. k
佢真係唔似32歲呀
0 g4 d+ T8 h" l) n0 C2 O& H) M- g4 m5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
1 q+ g% m  s- j7 o8 A3 M% R' A
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。% G3 A( N# A$ J( l
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
% t  R7 M0 O0 X  M! i
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。tvb now,tvbnow,bttvb9 p3 e, ^' {; G( ~8 F1 R8 w+ L  ?# A5 e

9 f! H* S$ X' S8 d/ |
+ w2 K# {# z# l7 ~8 h# U5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
; h5 h% w6 q( Y1 L/ f公仔箱論壇
% M9 \5 C! }8 @5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb; {0 S$ P- e, N# ?0 W
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
( J3 c2 i, a! T9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 m6 O' P1 m+ f
tvb now,tvbnow,bttvb+ R) H. R8 U* ?+ n6 `
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
: U0 L$ t( W7 M( i) ?1 C金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
* |# W! g" P5 _) ptvb now,tvbnow,bttvb為生活, 為$$... 別無選擇
: c& d- h+ W7 e6 m/ btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% G5 l% s" r% i# P0 y# r

4 v. n7 u; `" ?3 W6 X$ n公仔箱論壇 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...% ]. i+ V- P. I9 e2 B9 p6 |
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
公仔箱論壇) b2 q2 p1 _9 }7 I
係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。5.39.217.76+ h7 _9 j8 _5 X& `
5.39.217.76, {! F5 M  z, \8 Z1 s6 m
為生活, 為$$... 別無選擇 公仔箱論壇( `& Z/ Y3 S1 c2 f* {# o
Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
5.39.217.76: v% S+ H% [" W6 N4 p
哈哈,或者KK係為「理想」呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z' }! W+ D: i1 K( V; B5 @% F% s$ v& l
但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

* Q( p2 q& g1 {; T& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
) C3 U* N/ O0 ^' J; b: s7 jtvb now,tvbnow,bttvb2940637tvb now,tvbnow,bttvb1 j9 Q' y" ^% ~
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
  T2 u: e5 s2 r% f& x, w8 z5 N5.39.217.76! J# B7 F. d/ O$ Y. l+ B) r6 p1 Y
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!