返回列表 回復 發帖
5.39.217.76, k- f& `. r) p( _$ J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N3 ^  L5 K) T$ F9 e6 J6 t& G# f
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!tvb now,tvbnow,bttvb: E0 u7 Y1 n4 W
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 c& u4 Q$ I4 v$ A; O
公仔箱論壇3 p1 F- S1 A0 a3 ]4 _: l
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?7 f  Q  K% }7 N# Z) A
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
$ V6 `( o1 b! T1 gtvb now,tvbnow,bttvb+ @0 W" p# M2 n
* ?5 O; F2 a  y4 m  K3 N公仔箱論壇' }% u( R% x9 a' y( w( I" G* I
lamlam賣廣告# V: f; V+ P8 \
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
公仔箱論壇, r0 s0 g- ?* S9 \; ^
5.39.217.76, t( \2 K* a0 B
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C" m% R* _  O9 G) o# W5 ~. ~
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?tvb now,tvbnow,bttvb8 g; Y0 ]7 E- m  c' f: B3 _, }

( P+ v' p6 Z, f4 N+ z9 y3 E+ y7 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐). ^, t  S0 Z6 k
tvb now,tvbnow,bttvb9 O# Q) e7 X# m# g1 o. q5 D$ Q
2979866tvb now,tvbnow,bttvb( p3 h+ Y+ ]; D8 ]
29798651 A& t) @. v1 L
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
: Z2 ~2 |0 K- w3 a! s3 w/ L公仔箱論壇
. r$ \" ^7 y, e2 J7 e4 ]$ _# k297986229798632979864TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h5 R: Y" q0 H
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...- j* ?) G8 d' Q) r
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
5.39.217.761 K- W3 w+ B, l% L2 p0 x* [8 T! r

: w0 H) v5 Q+ W7 G9 R1 W9 }公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
/ u0 x+ _, j9 Q- N! {& K2 @9 r% M  e2 m2979882
; l9 d% Y. p1 J, i# Q哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
1 E6 ?, U1 y: X細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?7 K3 l$ Z! p2 c- J  ?5 r% a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* r9 q0 M' e, N* x/ o: e) _
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
: k# T; W6 r5 R/ [. i) A5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
5.39.217.76- H" _: I4 I9 P/ X' {$ A9 N+ A

J5 Z4 B' r( \9 E( O' Stvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
% l% E' _+ x7 @7 `6 ~, ttvb now,tvbnow,bttvbVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。5.39.217.763 H' C, b/ E" @
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
# y# v- q2 y1 Z5 M; B
...2 H" F: a& I1 A3 z+ Q1 j7 i+ E( b# a. [
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
! ~$ r; V' K/ [; _
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
: Z  K! e/ M. b( H* [8 Q; b2 V: u2 l+ B/ i3 v" V
( L' Q; m; E. z8 i& P: T
, b$ i* `9 V& Q7 c9 U公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插9 {1 |  p8 _( D. T" B3 v; H
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
, p/ s2 |2 Z3 b9 ]. X; j/ u( v
tvb now,tvbnow,bttvb' x. Z1 A, K" S/ a
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。4 p1 n5 q/ c  s& _
$ z# g' @3 w2 N
  ^# ?: S1 H9 K9 U: U$ D5.39.217.76如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
% f; m+ H  o: |$ P5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
3 [+ R- J) p; A7 @1 Stvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H9 ~$ I' h) b$ R" c* B! C/ R/ r
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。& q0 `+ ]/ K) P' i

* X3 H5 W6 a/ R. p+ x  }
! C6 \5 a4 x, \/ z+ Y' y" G8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
( \" [1 }# K! Q7 I% X2 B5.39.217.76
# K% g: _% [4 {- X; ^5 J& m. {# P" J0 U( M公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!公仔箱論壇; M5 p% A: `% S( K, c/ D5 |
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
* J3 ~% `( g+ m. ]8 a( x1 {% y- u
! @) N* [) a2 Q( a& G$ ~' s" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
4 T! i9 a; [* [/ j( M公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。" d$ z7 D6 L7 ?; I
公仔箱論壇% a$ c' \- ]  x" G  F& L
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
/ ^- O6 I' x' Z0 f% k/ k如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐tvb now,tvbnow,bttvb6 q. G  b9 ?; h/ T# L7 G8 Y# g! J
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
9 |( p7 \; {' z: v" ltvb now,tvbnow,bttvb' Q: A+ n% s! g) x- z
咁得意我都想試下呀
% M3 `9 |, ?: y: s4 @7 d3 X: ^' e
- p; V) }4 s$ G2 ^/ E6 g
係呀?
4 m. S; z2 A0 M2 r* R咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。tvb now,tvbnow,bttvb9 f# }9 B% B# ~' `% u+ v  x

- z9 w- v+ }: S6 S% C5.39.217.76另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
3 G3 T1 k* f9 ?/ Q$ Kleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
% k9 [8 Q& z  Z" `5.39.217.76
. x2 N: a" J) k公仔箱論壇祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
公仔箱論壇3 W3 ~( g! X, q/ w" _2 C! f* t# r
tvb now,tvbnow,bttvb' I8 l5 l0 ]1 \* P$ W
咁得意我都想試下呀公仔箱論壇9 H/ }/ f" N7 L3 {2 F
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
; G& [# l$ a$ Y5 w0 m: q4 U
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
$ K7 Q+ U0 ?+ O公仔箱論壇玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
tvb now,tvbnow,bttvb) J0 V, L# d& q9 @; q$ }

+ L$ u4 G1 q) ~
$ c) `7 t( ?* c3 e1 U: c
自己玩拔罐好危險架喎。% a" _0 J0 @2 Z, s& ~1 c5 v2 @/ q
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
公仔箱論壇/ F9 x! [, F3 |8 Y9 N) d3 n  u
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb) a& P- p. X9 R1 C; Y1 \4 D, F
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
4 L: K$ h2 A& k; _7 Q- |9 y5 ^* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
! n7 E: Z9 _0 s# ?' q6 E
公仔箱論壇  n6 w0 U: F" u/ S/ }! `
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
/ e+ Q/ k  c7 D! s# h: R( O" N
+ C" z0 ~& g3 x* t( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 G8 E: ?4 ?2 i. B
+ H' u! D% O$ f3 m公仔箱論壇7 c7 S  ~- d9 C# E* ?3 d
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
" Y% Q' A( P! Z2 x4 K/ O4 w( jleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
5.39.217.76  j" E' w4 j6 e% D1 w8 h
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。& {$ L$ C5 A/ E7 w
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細