返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

, `$ E! ^# |( |! {6 N3 i/ B今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
; q7 d3 t6 \/ F# {. g: R公仔箱論壇寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
' J6 }4 ^1 y8 A9 @2 Ntvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
: ^8 ^9 k$ |+ ]9 B( b公仔箱論壇+ W5 T7 @5 O1 m
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
, G% ~; t0 l$ i% O; j$ P0 N
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
& @3 l; _" ^1 Y* O5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
$ r4 t9 ?, p3 X  |: {, S
% x/ K) W9 d( U# T5.39.217.76lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
6 l! S( g8 H) ?3 t  i2 w公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) F1 {7 @; P0 L% C) Q( P- u
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
5.39.217.76) H- O/ H6 ?- ^" H5 R# g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ G2 k' L3 z+ t8 ~
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
4 w. e' q- i; c' t  S* d! V* i+ s公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
2 m& f* A/ z- S. ?7 A1 P2 q' `
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
% c8 H! W( a; {/ E2 G公仔箱論壇我冇罷課亦都唔主張...
; L) |9 F* y6 U7 c( h嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb1 }. z. A/ i3 X6 ]) d# ^! y
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
3 W) ?( o$ w9 Z3 W
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...  E8 V6 F% ?! u/ F
我冇罷課亦都唔主張...tvb now,tvbnow,bttvb) t( b2 i) i0 A6 G3 ]8 j
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb& v% S- I9 R; S( Y" j4 q
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...公仔箱論壇; z; x- ~* i4 H* q) W9 M# g2 s
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
* J3 E. v2 e$ q! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Y5 z# l) F! d$ J/ H
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...tvb now,tvbnow,bttvb3 L; H' Z) ~: I
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
$ H& K! z( _, C* C又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
' B& w2 B* _% z& Q6 ?2 l3 j5.39.217.766 t+ Q4 K1 h) S
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
0 L2 Z7 {  t& Q* ^7 [tvb now,tvbnow,bttvb
* H$ s5 p5 p' L% J" [, ?5.39.217.76細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
6 ^* D, g  d" d1 |tvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
5 _& ^3 f% L2 D公仔箱論壇4 \- Z! m: K9 v7 G: K
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
9 W9 w5 b- r8 n3 L2 i& M; \- g5 Y5.39.217.76! d" {  ?0 p5 L
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...tvb now,tvbnow,bttvb9 X1 ^* R; g  v) u
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
0 w) [: J6 D0 ]tvb now,tvbnow,bttvb我是男觀眾但看後沒感覺
8 A5 }/ y. X1 Q1 P
我是男觀眾但看後沒感覺
. ~6 g+ s# e  y, O* o5.39.217.76Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
" c9 e& X1 k+ O  X  f2 h- h5.39.217.76( K1 C4 G, g1 f* c
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
5 v3 H- Y7 u0 n* _tvb now,tvbnow,bttvb# D& \- M7 t: l( |) C4 B, f
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
9 H; Q% q  g% Y$ [& x  Wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
$ U) }, ^  V4 q: a) W5.39.217.76可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
( b& \, D6 y; e6 x+ r( t! I+ X2 \* Y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb% U* t3 D% q) B' M5 w
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? 3 N9 f3 ]+ B$ z2 @
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
  t* E2 y9 Y/ q! O/ w  STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。# A8 B( `+ X, ~# J% j0 W
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U4 _+ L! i  _) B
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小6 \  d+ Z3 a  h5 o/ j
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
* s6 h& D0 E8 X" a+ T
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
" x% O5 z, X& @; g0 k" gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件