返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
4 i0 v* [6 V! D3 X1 K  h3 \2 |! m阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
0 C9 i" W! }; p# atvb now,tvbnow,bttvb4 m+ c8 d1 Z" U: Q" F
梗係好啦!~ 3 Y8 ?% k% G; z; ~
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 
- F) Q/ a4 ^6 x- b7 ~$ W1 K公仔箱論壇妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
4 d; m5 `! ^8 B# V+ l8 z. x4 |

/ }8 ]0 z+ D5 b& RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?
8 L( L" r7 T7 G* L# \; Itvb now,tvbnow,bttvb
. _4 e8 n6 M$ L4 }???????tvb now,tvbnow,bttvb, M! R3 d+ l7 A! T
公仔箱論壇* H: m, ?+ g$ Z, S% ^: V
好多相睇架!~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U* _9 `( b5 ~1 M& m' K4 @

! ~$ u% ]0 C% }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 getronics 於 2006-11-14 01:55 PM 編輯 ]
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 
" }; `; i& S; p! d# U我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
. z& J$ a6 {: [: |6 G5 P0 E) W

# `: W) h8 V2 g我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 
2 i: @; P; r3 o, \; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J+ D* E( P0 o& E, w7 s
公仔箱論壇7 l. C' t8 ?8 e/ t4 \5 P
再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 
  M' z; z/ b, M我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
公仔箱論壇7 n6 a# A' W  J5 t

$ W. s- m- A) K, C7 D- f# f0 ?/ A已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...