返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..$ y1 U( u" q) ?2 k& ^
但係因為好大把頭髮...
' q  {8 v" Y' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且夏天好熱..
- N) X9 @' L) X4 ~0 T5.39.217.76我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........# u/ e- V- N# L$ u
剪o左15寸......2 f0 O. ~' ?! Z$ C/ \. D' C
雖然唔係幾捨得
+ L7 S; Y* O, L7 W+ T5.39.217.76但係有d人話都幾得意
. a0 ^# Y0 u/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都唔會後悔 =]
5 Q" b7 x8 l3 H7 Q: F% NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比d意見..5.39.217.76' u; ?+ X* k) t  ]
同埋呢..
9 ^# W& u3 d1 |" w1 ~$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....tvb now,tvbnow,bttvb, K3 s" k  |) a( O2 T

% S. ~9 W! l" `1 l. o1 @7 _  G5.39.217.76[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
2 M/ F6 j! K! ~5.39.217.76我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 / j4 [( x( L: P, i3 y4 U
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
5.39.217.76$ L. {/ J1 Y: I4 w5 M
本來我想剪到咁
& s: Y4 _" O8 ?! H: z! K/ A7 |3 Z公仔箱論壇但係驚o個個野剪得唔好...tvb now,tvbnow,bttvb, h0 X0 S0 ^$ w: [- ^
會好似個.....TB -.-
" x" q. [# z  T, Z( o. S: m. Q) w# R5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb, l+ X9 }6 M8 F4 R' B: o; f3 Q* X* j# C8 v
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 5.39.217.76" L/ A8 ?; ~% ]8 F, ^% }" q/ D. N
  2 年冇剪..8 o- F$ j( _( R$ z/ b% K
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
6 P* s7 w# y, sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 =]tvb now,tvbnow,bttvb' q7 [# L) `/ Y2 Y9 _' E' l
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
+ w# ^  Y& f& [$ C/ R' N) _公仔箱論壇嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
0 m! j6 F' y8 @8 ~5.39.217.76唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
' F# ?  ~8 G8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗨..阿爺,你都系度啊
, e+ Y9 L. t/ Z7 ]1 v$ |
多謝
) m( q. W6 h8 V+ h. [$ u# Q  Y我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 2 n1 ]4 _% q1 e4 ]2 g
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
6 T- J  t- [: h  q: p: R0 O* M5.39.217.76唔...
0 o: H* r9 |* N/ v" G5.39.217.76多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb7 w% B+ x; p, ~9 c. z, j
應該都幾好睇唔錯喔.
1 k8 N1 ~+ B3 Z: `tvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.