返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
4 K: f* i3 S) M$ i/ k) ?, f* k4 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 T* Q  e- K/ T  I
) z( b5 L: Z) [+ X/ ]* z$ |5.39.217.76:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
7 v7 ^5 E1 }, U: XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
6 C( Y: D7 P) V% B" |9 W. O
o...# K3 H" G# h8 F) X; b
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
& L: n8 _# w! D  N. d, k( t  p全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
" V' H0 Y% ?2 }( @5 y我的女神....
5.39.217.76; g% X1 Y& \: U5 R
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb' c8 q3 j' T: D7 ?5 J' A% x
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
4 {7 @8 w7 p8 l( e# u/ o4 z

1 d6 F8 G& P6 Y7 T: C. X其實我有戴過CONtvb now,tvbnow,bttvb: e9 V  }6 Q# P
不過我覺得唔多舒服..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x# [/ f( Z# d5 U) D+ \0 O
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
7 \' l. @' K; o( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你都系e+靓d
. _$ y7 u* O& C! t7 C" B. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝  =]5.39.217.76& f. l9 a7 }# F# Z; p
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
# A( r6 u4 O8 k) J公仔箱論壇PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
, E0 T# A) }2 q  }
0 C/ ]' o* u( O# ~5 z" z2 H+ Ho...; |& _# u  X% h& k) A
我唔多捨得
) [8 m. A5 |9 c8 a3 V公仔箱論壇
" q4 |, P/ ~# u9 r- {tvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖.... 5 {6 ]; A1 n, j3 }' Z$ t
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 公仔箱論壇* m8 U$ U2 X( g

+ z0 F+ b) x& D2 v! D公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ ]! T+ \/ {1 k: H: S1 M
我都唔舍得剪吖.... & Z: Z% X& a$ R: l! s" Q1 }
都唔知道要唔要去剪好....
* X4 j" {) |0 v" B( g( J/ S( E:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
3 Y% t/ {5 M+ o$ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎" L2 B7 F/ {, h
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美- z& ^  J( R0 G  `$ ]
短发也有短发的美
- o' Y* W  \/ S, n3 z- R; D6 A最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 公仔箱論壇* q6 U# u: k! G% ^2 f
=3=都一樣咁靚- P- ~) r3 w& D5 O" G
短左仲好睇喎
& m' f. ]9 \! ^3 W* L, R6 h, w" L0 D哈哈支持靚女啦
- Z% t! M0 ~" l' ]0 F; }
5 N: `% i% H4 W4 j7 A, ]0 Z  s公仔箱論壇多謝 =]0 Q1 x) N1 t# v! c4 F6 M1 Z" |
我一陣要去迎奧運...-.-
; C) Y8 m$ s& z3 ^. |. O. P! [& D公仔箱論壇好驚影到我個殘樣..好似咁--> 5.39.217.76! h8 x4 H9 E4 X2 {- N* {0 F* t4 S9 C
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
5 r8 `/ a& N9 d- K妳是澳門人?
# b7 r: R5 i. V  o公仔箱論壇係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎