返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
2 F) B2 n, b" ~0 u! l: ]tvb now,tvbnow,bttvb我比你估啊``` ;)
3 s7 F$ P( c6 W0 {- v3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" k3 r- \) _) d7 V) g7 A, ~
又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 d5 V8 ]9 r- T) F# w" B
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?5.39.217.76( \# ^9 b7 M) y+ ?5 b
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N( w. c& I9 o3 {
,,我唔多鐘意keep相係到.......5.39.217.768 u2 X1 `2 S% \7 ]8 m) x
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb" I0 L& K: L+ i+ P( |
o甘你覺得我本人呢..?
$ ~/ G7 B; x9 O9 l- ]+ k4 rtvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...5.39.217.765 _5 A, p' n7 E+ C. i
,,我唔多鐘意keep相係到.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f# L. _( N* e: i5 z9 p+ d
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
3 f. _; G+ f7 `/ B; b
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
+ B( v& `: T5 Z  D7 \公仔箱論壇有大把人靚過我係到..
# O+ M4 i" j2 y8 Itvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 " N- W2 z- y8 u* z2 ]
下.. VIP* 又點做嫁..?*. i1 q; P, v; r( o- ^% `- z% I
有大把人靚過我係到..
+ C7 n, J" Z# Wtvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
tvb now,tvbnow,bttvb1 p; _1 J: G$ K! D' m  o* K: S
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
5 f  I* @5 K. C  E8 K" J# j4 E公仔箱論壇我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既1 L+ O, G4 q' w# R2 x) o9 C5 k
點都有一票喇,你係咪係外國嫁
0 e4 N% o0 b& P& R- l; `. Ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 i5 Y% A# D" M; |6 D' ?
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
9 V5 u. C4 `* i5 x; o我太樣衰啦...
tvb now,tvbnow,bttvb) {6 V) c3 C, I2 Q8 v0 \
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
4 N4 N* B) x3 q, _5 u! M  F% h
换照片了啊..!!!!公仔箱論壇; ], Y4 |; ^! y: Z
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb. J5 s- ^6 |* k! v
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇& o; Y- J( n% I3 S8 k
又唔見你同我TALKK*!! tvb now,tvbnow,bttvb4 r9 ~3 i6 B2 c2 s8 k4 X  X
心 淡 了............ * ~~
* z3 M. d5 I8 s3 r* m5.39.217.76
' n7 U/ X$ k$ v& g 我邊有啊。。。
# y7 Z! F4 U4 ^$ _+ v公仔箱論壇我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦5.39.217.763 D: V. c1 W) i
區係長輩嘛~~
# \: J5 ?9 S0 C3 \. F" X+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我當然係要卑返少少面區
% a+ ^8 w( m* }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(唔好同區講啊)
# @  Z, o& ^3 x( QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好啦e+同你TALK啦
" w& `7 e$ e' E7 J' P7 K1 ^公仔箱論壇e~~ 你又換佐相啊?
6 e# e5 W$ e4 W3 [5 Z* ~) Aかゎぃぃ です~~ 公仔箱論壇' P% Q# T. |6 P( h$ v
幾時得閑出黎陪我行街姐
" c1 B% Q$ m- \' x) }, Atvb now,tvbnow,bttvb我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦5.39.217.76  k7 Q6 A0 ^: M" k9 i& _+ d
=_=我有你msn嫁) z, i0 m  `* Z9 L, V  V0 \3 o
我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 5.39.217.766 D9 C# P7 ^$ d$ v( i' c7 @/ x4 K

4 r1 _7 H; x  P$ K2 O5 q, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -tvb now,tvbnow,bttvb: J- G6 K2 t$ f* O6 D1 ~
tvb now,tvbnow,bttvb6 C1 A. Y+ l# }! n& ~
估唔到係度見到你=0=& h7 {6 ^9 [5 h6 p! J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b7 o2 n* d: m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
! Q/ R) S! Y1 `, j4 v3 Rtvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
" R. Z; o- W' h3 `7 \% l2 \$ O我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
. O2 R! b2 ?. |3 o! F- C5.39.217.76 原來你比我仲狼
* @/ m$ U4 z. o1 F2 P( Z+ ~2,3年前已經識得人??? , B+ |! U. d) z& ~# K( R# H5 P6 u
我地得閑過去談下區
: J6 w" A( E4 T. F! f. [; Y公仔箱論壇8 Z: t* l& @( m) g* A& K1 h
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
' s7 R9 N2 m4 Y$ S, F) C% z我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
7 K2 i2 }) m3 |tvb now,tvbnow,bttvbN年前的事
长发靓女:014: % f  w+ r, y' U0 Q9 O# Z9 K9 U: m
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
8 }1 b6 Z/ W! Y" }" L; ]定係區到過紐約???