返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正tvb now,tvbnow,bttvb, q0 F6 ]; q/ F+ S1 W
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
! I- }+ R6 ~) _6 ~  X公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
' f, M2 v- F; d* W+ k7 l9 P# ]+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇- n: j9 _; ]" Z6 r. I3 d

+ _! u/ U* A6 Y2 c真係?呢個會好啲嗎?tvb now,tvbnow,bttvb: I' P% d2 `- p& m. m# S: W
% y4 q7 R. L  g# y3 Q' h2 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
& Q% l' a5 e  u/ r, vtvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
公仔箱論壇) S' c# f0 ^2 c* |& V7 Y  ~
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
' ~) t1 G" D# c' ]2974865
& M  V5 T, j9 T: i! s, v9 S) Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
/ e0 E% G7 l* y, J$ L+ S! Xtvb now,tvbnow,bttvb
3 c3 O% L! `* d" k& i& u( p總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 公仔箱論壇+ o3 X5 @; K+ O3 ?! O3 s1 o' ]

4 }0 C' l$ l/ K9 d0 l3 t( E; r
/ _/ n; Q/ U" Y: e5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w2 z* ?- G( `" F' a# L
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
8 B+ W) k( J! K6 y; W# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
公仔箱論壇+ Z( L3 {. l8 @
: z# s( ^/ J# S* k8 z; C. l

' u1 K6 s8 j4 f6 M+ ^3 F" C5 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g2 |+ _" a4 T3 i& A# C7 K
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
: S. W3 J4 _' R; L7 \tvb now,tvbnow,bttvb; Z; t9 A; w! [5 o

. {! x  i6 J0 U3 g$ l# T: rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 h" G" f+ l1 L  j4 ~( z* L, {* I9 k% j7 Z: W
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
( O# C5 z# k. ]
5 n( O, d: ]' w: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
7 {# x: d% v* D# W" p6 Qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
# F1 D& J, t- p: ]! B1 y) d
公仔箱論壇1 b" H2 e( y& h1 C& V
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
' z: w& @6 O1 l& w+ ~% S2 f
tvb now,tvbnow,bttvb; @: o. p  e2 _4 Z
5.39.217.76  ?8 L5 z7 L1 P  @
2 Z) B6 C% [% \& l% R" a) ktvb now,tvbnow,bttvb2975667  |( v& N/ O2 n! Z, }2 U
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
5.39.217.76: p" j6 A, u- u  \+ u9 X% u
5.39.217.76& P# s5 V- O* ^. q1 n  |. C
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
+ l4 {" l4 |! q0 ?- D3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...7 v* u" M# m' C. k: |
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
公仔箱論壇* o: e$ k& H2 |

" y* X/ a1 l. {  i8 ~0 \tvb now,tvbnow,bttvb2975628
! c# _/ u: {2 t. Q: i% _" i+ \! e% d/ ]4 g( {' N
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
5 I8 x4 M6 z; k3 x( S2975671
' S. F8 v- K: M0 Y9 b/ M5.39.217.7629756721 d) p- y) Y/ U( L, \
# a' M9 c$ ]# j. ^* v" D
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
. |' s% ]5 w" L+ `% o  y; W4 l$ b$ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J3 i5 k8 Q" E7 G, x/ q
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, p7 g, z( p; b9 ?; T* v% F
2975646公仔箱論壇( u% C0 V% {% e
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
, M& l; E! U  H: q: g! z) M

" o# F: k% q3 d2 D# B+ t6 T/ H+ {5.39.217.76袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
tvb now,tvbnow,bttvb, R! ?7 |7 ]. E6 ~% }5 C/ v2 W, d
6 ^" f/ F; d+ I" f; j$ M' L' ]
, ]2 ~' `5 w( Q7 Y0 U' ^' R+ `4 s公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
" I7 f" z+ L. _
! r- Y6 N" H% q, RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 - w* E) P' f0 s4 |" x1 }( _
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
3 o0 f) p3 X; H1 c+ G, Dtvb now,tvbnow,bttvb如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb, j" J4 ?, S: ]; ?. D6 b: t, k

7 y" S, e2 x7 I7 m& v* S* R9 e公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
- Q4 r  Y/ M6 r3 _/ V; ^9 P大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# c, V* s6 R  I' U" A
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
! a! }/ W) J$ T2 d2 P( `6 }1 K& NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 M# N5 |# Y  T* U3 x: G+ P; ?公仔箱論壇
) e( b1 W: V( |+ u" R公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,0 u" F9 c- S4 m. B6 P( c
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...tvb now,tvbnow,bttvb$ E; r: h4 g8 [' B5 l$ c
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' L3 X/ y, S  c/ y! W' G& l
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
: d  a4 ?& g- O, y  ^7 m& O2 qtvb now,tvbnow,bttvb
% _' A7 z7 Q/ {% U: o1 ptvb now,tvbnow,bttvb
5 k, D/ F) X8 U) N/ m% C

. H: b; F+ m) W3 {2 g; }! R4 N" j公仔箱論壇袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
* ?- O: P5 ^  A6 V1 O4 {0 X; jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
8 T! V' N0 I1 r/ |! K- E袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
0 F# \* O( w( ?9 s* n/ A. i$ X
7 Q8 D+ O* n3 R% N5.39.217.76
又有得睇李佳芯,開心。
$ B0 X! i4 X  r* V& Etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 [5 |" y+ k: }# ^( ]

$ c' K; S5 v( M7 M: h) M) B5.39.217.76