返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
, a6 t; A+ L$ b( c! u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
7 c6 A6 o3 i0 s* v9 L6 ~$ a: H係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# @$ ~, U# x& E) I/ v
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb' |, H# j# Q" L$ v( \& P% w( r

3 O% @& V7 c5 s5 t- K4 Y- ^+ B- {1 k劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
  [- f2 b2 L: X1 A" h4 L公仔箱論壇0 u; b# D4 _/ h$ s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。5.39.217.76' X+ T- F$ C3 P) ?4 c; }3 @( e, t+ g) B& X, L
2946635TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 p$ a1 |9 N* y1 B: A
, S  R+ J* `+ B) f2 Ileekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
5.39.217.76& l9 B) L$ V" Q6 [6 g

3 S& ?: H1 I* n0 R5 n7 @5.39.217.76可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
9 C# e# b% K3 _5 N29466359 k7 p5 H) P. i6 h
2946638( R+ Q! e, y' c3 L% y9 k4 @$ v4 O
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
. Y# P. [9 |) J3 n4 B4 A3 ~6 A7 g3 }! R
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
1 h! d( N  |$ ~: a# C4 h' ^
# i. A( y% ^% z: M8 J- M+ X3 y
5.39.217.76' z" {8 z' t) H0 X$ B, a, \, m4 N/ K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. j+ y: D/ D# X% A: r, ^
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉: E; g8 L+ L( d/ s
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r# I4 v. s" {) [5 a
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
  ~3 t7 W) X/ w# stvb now,tvbnow,bttvb琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
7 B- c" U2 [9 r! ^6 D$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }; f! T" X4 i$ h
* @/ L2 e) P3 A' `
( E# e/ H8 {1 e3 m# x, |5.39.217.76咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話3 z% S3 L# H6 Q2 e
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L6 W6 z2 {' ^9 p2 a
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
8 J- J9 o+ G0 |( a; B5 qtvb now,tvbnow,bttvb寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇' v6 r( W4 g5 z3 q
4 c* u$ x) ]9 q% W, A2 F公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話5.39.217.76: R+ o' }9 K% E% G. B6 W3 d
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
& S: T% U" e. D$ t! ~tvb now,tvbnow,bttvb+ u( K+ ?! j6 s' |
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
  X  M, W+ x; q9 @) V/ T. M+ xtvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
6 F+ e; G6 B% l) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。公仔箱論壇& i6 T1 a5 R1 |& ?# g" ^! x! E+ A
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
9 N8 w5 u. Q+ F公仔箱論壇2947135& Q4 Q5 u5 I2 Y* O1 d9 e+ m
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) G; c- G0 m' u' L' ]  ]) K1 `! J
1 F  e# k% l% ?1 u1 z- |
咁老比人打patpat?
' z* b+ z/ ~; q5.39.217.76
* I0 l, T& ]( |- l9 n* `嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
( f0 v1 X) Q3 C" R3 ^: G- o我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...8 @! t2 E3 \( ]# m' `7 U: }
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
- Y& q6 P3 F! K$ X+ J* _4 b0 h2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇* H* D' ~8 e9 o7 M( |+ t: w! k
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) t6 q+ I9 V! j* y
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

+ W  C5 P3 N$ w. s3 l: f3 ]5.39.217.765.39.217.76* H! e3 ?- C0 w9 h1 K/ q
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
7 ?. ~2 [4 {6 |/ C所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ..., q" O: U6 Q% p' \% F, @  T
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
6 F% N% N1 E5 ]  [# a; w! h3 T. q

! f3 P6 N: h$ Q! a0 N' P我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
1 p% H+ P# v! X. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. E+ z) w% i) Y. A7 t1 g5.39.217.76我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排tvb now,tvbnow,bttvb7 |$ X, ?: Z+ `/ K, i: p# V$ i, p
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
5.39.217.761 X* ~( @" @5 u* B
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?