返回列表 回復 發帖
+ k" ^! m8 e! Z  W# l% B8 ytvb now,tvbnow,bttvb维基百科
" Z6 M( C7 Q& a# X, H4 h觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...5.39.217.76* Z# P! d) E# D
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
  D! R+ O5 ^5 u! K7 M* {# t公仔箱論壇唔該晒!
tvb now,tvbnow,bttvb) x' w# M& q& t( G) O$ T3 ^
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?公仔箱論壇" Z; c+ s( R8 l( e% F/ d1 t
29442345 d6 R6 _0 O- q3 c9 i, k8 B( M0 m0 y
2944235TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V5 U3 q1 B( w) y3 C# @  |
我再補充少少吖。* M& J8 M- o( h% U8 r
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
2 y' G( A1 R% Q( L9 N6 m4 dleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
3 t* e* w+ q) t
: E; j( u8 b2 a0 S) S: W& g0 [* Vtvb now,tvbnow,bttvb即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
  F! w9 R; {2 X' O/ d" H# S) ]
, p5 V2 I. s) i9 S# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...$ o) h3 j8 Z+ Z1 D$ R6 M
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
4 F5 I+ n% d! c$ Q0 w5.39.217.76下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛5.39.217.765 q# }2 M: j! ]/ @/ o
aftea' k! Y, e' \3 r' Y2 K  L; S" D% e, l

/ r! Y' `2 D% s  RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

5.39.217.76/ W. o! q& j. C: W
5.39.217.76$ {( G& l6 c7 F2 f  O
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...) E4 q; Z' G: q1 m8 N( K
公仔箱論壇. c# P. F# d( N- c
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
% v- N) G, d3 B2 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76/ `8 A9 S) |+ y- S+ A8 i
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 4 [7 Z  {) d* f1 w  A
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
  c) f$ ^2 J9 H; N1 i
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛5.39.217.76  B# ?" J9 T1 {5 v7 m0 d2 K
. t3 v; P! {* N* }5 b6 h" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?5.39.217.76+ e9 x" i& _, v! ]/ s$ W4 E% O; x# P3 }4 y

/ V/ ~0 ]5 ]5 o% G+ L& s2 f. i公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 Q3 A" y$ I1 b* h; p  m下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {1 q) z5 f9 d# m; T
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
2 `/ e* I( U4 Z& M7 |2 r5 _' ^/ R" Y

9 @/ C6 b' v" g# m- l& hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
+ e! O; D! Y! Y) F+ I( a  q公仔箱論壇我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
. b3 o, g+ }; p( I2 q+ Y公仔箱論壇
3 v3 x  l! C! Z- o0 j3 c# M5 Z5 F2945301
; M1 b# o" T% t7 c: e; A! L7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
3 C0 R5 O: B2 ~+ }) Z4 q$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( t. E0 p+ }( c# |3 C& }: E( f7 {! u, ~
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
3 Q6 D3 a6 B. t& [3 _2 j% ~4 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c6 v  n: A( U) [6 O% a3 i) Q
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 公仔箱論壇, G6 t, ]; X" x
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
& D0 }# K! U( k4 D1 `, @7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" h7 l9 n4 `( x1 Y! a, q
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
tvb now,tvbnow,bttvb2 A) @: a& \. b' P/ V0 J% z* A! y
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n" R1 m. v2 K4 i: V9 }
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 {& ?7 q9 u6 u) M

5 }. K$ j4 \/ \3 n& C7 D/ x2 k9 {等我代寺廟答你.. 九出十三歸
1 i! R4 w, a6 n- R2 G$ }' ?* `8 I公仔箱論壇我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?! x; H; O; i$ Z$ L
- t, E9 l9 G! Z: M( b; c! Q
2 X" d+ z. L. L& l6 Ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
1 C7 X9 r; C; v4 q* g& b$ l! O) m
5.39.217.763 ~* Z8 x+ V/ E2 }; |9 x
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好公仔箱論壇9 C3 F; c5 z& o
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
/ C( }$ l$ o7 l3 B5 k& z公仔箱論壇
" a2 O! x- j  z$ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
7 g; q+ Y" |) Y# U" ]/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
5.39.217.766 f, _) W: S! G
" y4 r/ V) f3 `7 |" N
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
$ \* \' h/ F7 m* q& |5 u公仔箱論壇因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
. {' l2 g- h1 [: r, {' l: `# Y+ [tvb now,tvbnow,bttvb話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing