返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死...
* X% t" ~5 k  |" g+ X7 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
: i& {% a& Q; W 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。公仔箱論壇' m5 g% C7 h6 r) U( C1 _
公仔箱論壇; e% B1 S  Y" f0 U* z
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?8 Y1 n! K2 U6 e1 A1 X! g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _6 W4 T+ F- R" B4 T% l5 _1 d! f
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......公仔箱論壇& y; f' {1 b4 l; r* t8 i; _

3 z6 X# h/ }6 E5 w" u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
8 C( b6 a5 I2 l' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
, c( }0 B5 J( I* Z! X
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w' [5 Q7 y- M. e9 {3 f' s, G
tvb now,tvbnow,bttvb. w) M3 \3 f8 C
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
1 G- f9 Q3 J* z
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...6 F6 S+ N5 l0 ~& U
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
* q4 @% b. r# L& s, E# g. S

. \1 A; [: Y0 d2 e公仔箱論壇同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧公仔箱論壇' t( @9 E3 [) n7 |; `1 _8 W
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
, m- V; A3 i3 e; K% O0 B- B: |3 otvb now,tvbnow,bttvb慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
& K  y" Y9 h. ?% L: ~% ~1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
+ X. x8 G# b+ A5.39.217.76演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯tvb now,tvbnow,bttvb7 n# f# g5 s- X, F" B& H" k. w
演技真係好好
8 F0 `* O" d" L9 g7 O5.39.217.76yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
( b" b1 t, L. \, ntvb now,tvbnow,bttvb
( s6 H9 A; ~$ C. l  C公仔箱論壇我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 5.39.217.768 ^7 l% T, }% E3 k  R* o
5.39.217.76; }$ G0 V# J! _
熟女嘉欣
, u" e5 ]+ R& Q/ V" p# f5 I公仔箱論壇joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
- I- ?+ D7 X- l* `7 `tvb now,tvbnow,bttvb哈哈......咁快就「熟咗」。
5 `/ I! d" B, Etvb now,tvbnow,bttvb不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
$ m; V, m: g) m1 V& }7 P2 N" Ntvb now,tvbnow,bttvb
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
+ ]5 b! b7 z5 S+ [+ @
( V5 `3 i# ^6 Q) l+ ^/ o7 E- h& Btvb now,tvbnow,bttvb順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
+ K% g( q0 Q/ g4 [+ e3 k% Q1 |; c* t6 C5.39.217.76
( a0 I# \2 c7 N7 L5.39.217.76
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?2 \6 i; ^$ X) j; u. v  O! t" s

5 D6 X, U! y0 X2 ktvb now,tvbnow,bttvb順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T5 J5 h9 ]1 f% v2 A7 ~9 f% X
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
! Q0 k+ D6 j# v, o5.39.217.76唔! 好詳細嘅人格分析啊。
6 ^/ L4 d# d0 D; G* t2 y" C3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76- e7 W1 _1 a+ Y/ E7 w
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。5.39.217.76% H- @& B0 F% h5 q5 o6 j7 M- l% N+ t
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?$ U$ t. @! \# r* u
5.39.217.768 H4 Y/ P* D+ I# V
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
. _' p% N+ {4 d大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
& H) [( i9 R/ r6 |: H( ?$ ?
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
% |" g+ |; c9 S' g' Y2 q9 u公仔箱論壇的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
# R% w& }! E8 _+ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( r1 H' A  F) |6 J7 d( Z
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!