返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
; p' t9 J# k. b
2934800TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J% s' Q! ~1 j' @: E; _
丁一元机會大啩啲。
6 h; A3 a, S- }6 Z& X公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
1 \/ Z2 @7 u7 }, P" W5 B3 M6 u: |7 l

" |+ Y- J% Z) E5 w2 f# J乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
3 w6 r0 m8 n% y$ J, C7 ?tvb now,tvbnow,bttvb
) W, S5 e* R# D, O  U$ K5.39.217.76乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb$ @0 u1 |+ b! y3 l
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
3 }, H2 k1 W8 Z0 [5.39.217.76陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb/ ?, K7 L- g, ~# n* H7 q! m
公仔箱論壇8 w% Z1 L5 y$ X
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。公仔箱論壇* k$ F  s$ w0 |, \
Er......Er.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 u5 {  `) G& X; K3 b( u1 u1 H4 M
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?5.39.217.763 g& u! t/ }* f1 z: v, ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

" j) f6 a1 V; x! t* A, M
陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb, Q; e  N. N* u- o7 g

( c$ k  ?* D$ P3 A, U$ R我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
6 t& d2 n3 J# |6 X. V' l5.39.217.76Er......Er.....
1 P. o5 `0 X" V* }0 k4 S0 J可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
) X. p8 _* i1 ]7 U5 v( ?) r2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb4 U; N% B' [( a& _
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
! e7 V3 s: \# atvb now,tvbnow,bttvb
3 A3 i( k& T4 e8 Utvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
/ W  l' P6 X" B; M公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫公仔箱論壇: \' i  |6 V6 T4 Q7 z9 E; c
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。5.39.217.762 Z6 A0 Y5 X: V
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
/ T: N" J# `' |( x- v" r佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
) [& ?% K3 ?8 }- R$ S/ P
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....2 y5 l# b- m0 t# \
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多5.39.217.76% o/ V) V% j5 o6 r
tvb now,tvbnow,bttvb) a  V- x( \/ Y
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
; l: c1 L! q! x1 J4 p1 U
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! e% Y* f9 z0 F6 x& ]7 Q+ X* q* z
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
6 |; e6 K! t: _) Z0 b+ D7 c- r5.39.217.76999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
5.39.217.76: ~9 i; T% O0 ^$ `! G* h/ \
5.39.217.760 H. o/ o% L) R4 m! @
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~3 X" o+ S% Y6 x. F
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...5.39.217.76% E5 _/ E  t. R) p5 R
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
公仔箱論壇6 J. G& p" r4 C
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........8 ^  e) r' X6 {3 p$ W7 I4 ?* E  Y" R
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
5.39.217.761 Z4 I- _; j6 s6 S5 }
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _$ l7 b/ k4 W& u" c
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。公仔箱論壇% u% P6 }- g; X: v; }
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
公仔箱論壇, ?- E  Y- i. I" k
# U0 C8 J+ U% l% ?/ [* B' g
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
4 c3 U" H- _+ h; }$ `) y' u
( }5 i8 [) R2 Z4 F咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲. `/ e7 E: Z9 `& ?
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
! ~, e  E1 l: O7 e9 c細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。公仔箱論壇3 A! x$ c9 _' R9 R: d/ [/ z
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶! {3 ~, r- A% Z
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V; |3 F) z9 J- e& C. q
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.