返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
$ f* p  `: t! ~+ ^" o% W- A/ e8 j

% u5 \7 V/ d: ^5 ~. Qtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 j3 g1 @, k/ f8 Q; s+ X
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
. o. k( n+ T. @
( L/ W7 R! W) N; J4 S
7 U  \( L+ t, \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品+ y2 p7 f) u. z9 c: H0 L; P( L
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
/ f! M, x' F) f( t$ A% smnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
% p' V+ f7 C- c8 w# ^6 \! I/ e5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
; W' E+ t! s: ?3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
$ W. p7 R$ q! W: p6 h不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
3 B0 G" k5 [1 z9 U0 y8 o5.39.217.764 x- E3 J; ~3 T2 S/ Q% l

* c% k9 b% @3 q! b. p5 n5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f% \8 M* Y$ X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
& q. F) }6 O9 ]+ C將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
7 k  j8 M; ^4 w9 u/ Ytvb now,tvbnow,bttvb將來無聊可能會看tvb now,tvbnow,bttvb' a, }; e3 j. s, R
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
* G% `: N  C  L, Q) u

! t/ T* J$ ~, t* s5 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
1 G# A' {* }9 l1 n* _tvb now,tvbnow,bttvb哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。5.39.217.76+ I1 p9 F* n2 z8 @
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。5.39.217.76+ i5 L4 L: `/ Z
公仔箱論壇6 r, ^' b' K5 E2 |% D% ?6 h8 _9 k# [7 p
2934217: b3 p1 r. H* ~& o7 ~+ o' U4 W

+ _. j! ]' f, s7 k5 T. M5.39.217.762934218
) m- s4 V. @2 V. c% P4 s! Jleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
公仔箱論壇+ Q( W/ k. O* F% I$ F+ m7 m: K/ f

4 @' r# P/ D" Z5.39.217.76睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb3 {9 u6 N) R+ G7 m5 |3 r& o+ P8 k

/ ?' s. D3 G# [. F$ h! F) H" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) F: d. t7 b/ a  K; a( Q$ g: V& stvb now,tvbnow,bttvb" W5 q0 h* A8 m" F7 }8 Y
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
5 j/ ~9 D, S# |1 g( {. |# P; h3 T5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
: B% P) h& V9 t: g8 _5 ~; P  F8 q8 _$ X3 L  J& j
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件