返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
& d, O" A" G% j因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
7 ^! U/ w4 ?1 O  F5.39.217.762932322& E' }, ], ?! N! c8 C6 ?( k

5 u) i1 B' p* c+ ~
. i0 X0 ~9 Y& f7 ]! qleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
+ C! ?2 Z1 B* c9 ftvb now,tvbnow,bttvb
) i# d" I3 ]2 b2 U4 Y5.39.217.76不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
  g+ a8 g8 l7 o, Q5.39.217.76
" a- p, M6 v4 K9 _  k" z3 U" _佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地+ \' r3 p- ]& |, W; e4 ]2 \
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
, v# T; e$ A( C5 N
男人到30歲後會開始脫髮...
% x8 y# R, ^8 T/ J3 f9 p8 |1 w& T5.39.217.76還是不明白為什麼女性髮型!
5.39.217.767 c- R4 p3 o- o5 f
男人到30歲後會開始脫髮...
$ s# W3 _: {) z* d* |% Y還是不明白為什麼女性髮型!
$ k! @2 s' Q! w0 i! U6 q1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
公仔箱論壇, W9 H& F' o2 V' S; u' h6 S+ Q
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 ( x8 e: Q$ x0 F. U7 C8 y: B# d

- u$ b/ N1 `" H" |9 G公仔箱論壇
& w! M7 X  p  s0 g! w( x5.39.217.76
+ D* J' v1 c2 z/ U  L  f4 S5 qtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
1 R# s. p' {4 }  V) b( F大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 y9 q/ ~8 n, p  f" r7 S) h

, z* y+ i9 u: j" L公仔箱論壇嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
3 U- X; H9 ~% b9 l! G" ~' B$ J9 p阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
* j/ A4 Z# m+ V5 }( gtimmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
5.39.217.76$ W' X8 U+ M3 p7 M* |% @/ `9 ^, s
我諗唔會啩,又爭家產呀?
% }- F, z5 r! Q
9 B- @9 ?& X+ o
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
2 i1 D9 K7 q1 p, C5 r7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
7 t; m7 i. c  ]貓姐要求好高咁噃。
! {  H% ?5 d) U& J8 H咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?6 h; k% m  p$ b) T5 T
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
) }4 c3 H; u1 M, m

! B- C  \' w1 i2 m9 s5.39.217.76不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
; c- g" |! L: z8 T6 Vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
公仔箱論壇- o+ m8 o0 W2 G( Z  K

, \* Y% Z) T! ?5.39.217.76可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?. H  W. y2 ?4 }8 {
我諗唔會啩,又爭家產呀?
- [$ n* }: h& W( ?& R! Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
5.39.217.768 n+ S7 s0 C- P$ f% c) F( h5 u. t
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
8 I$ z( t4 }. y1 i5.39.217.76鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。