返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

; h" z" G3 y# @: H. f* z, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
/ T2 Z5 d, _( H4 {$ a' r6 m公仔箱論壇寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
" O9 k5 t% X3 m; R- Ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
% z/ }1 d9 h  i8 t/ O0 c3 C3 t1 V9 h5 x& J0 _, z( w. N5 p
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
tvb now,tvbnow,bttvb2 V+ N3 m$ g9 w3 t7 U3 ?
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
6 j8 s$ n  r7 ]. oleekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
5.39.217.76# s( H7 W) |6 c5 O- g- {

7 _7 e3 A* {+ j) o4 `5.39.217.76lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 U6 J- i# d3 o- ?9 V6 ?
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
公仔箱論壇3 S6 a9 \8 u. u7 m3 ]
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
0 t- m  a# ^7 v9 G5.39.217.765.39.217.76& V7 h1 r; F- g
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
4 F  s1 V0 m2 X0 a' b大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
5.39.217.76. x* {3 M: I8 \
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
8 t- B( V% [3 G' _& s2 x5.39.217.76我冇罷課亦都唔主張...
( Q; V: \1 X4 [" z+ P% X: ?; S7 J5.39.217.76嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
( ~0 _/ _5 ]7 T公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
- P- J! k7 O/ V6 }哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...  f! Z4 H0 R* z/ h
我冇罷課亦都唔主張...5.39.217.76* n. H: s' m6 S& ^
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...7 V! b+ v6 I  A9 o7 \/ h, k
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
+ `9 j9 i' E1 {' R4 q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
2 ?: n7 c7 w! n6 s& _9 Htvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 R4 _% B- U$ y8 n
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ z$ W  h0 c6 r2 u( X
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
5 g, J  q' P- }+ R3 n! \: {
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
7 D" `, @# x5 G. m6 S/ ]公仔箱論壇
8 ~2 M) j, g) C0 ~( o- g而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......tvb now,tvbnow,bttvb# H" O2 |3 `8 N2 c" P4 K+ X8 g
tvb now,tvbnow,bttvb. l, v+ N" h$ W
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
5 N" V4 B" h& \! jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb! D& p) K' d) p, S% Z

& f  D/ q# z0 xtvb now,tvbnow,bttvb而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......6 u9 f2 ], }9 K6 Q9 ?, o
5.39.217.761 p& x) t2 t1 ], A2 v) z0 P
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
0 f/ @2 U7 U) Vleekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
0 }1 R: p3 f8 r6 }1 T5.39.217.76我是男觀眾但看後沒感覺
4 |' J% ^9 V; q4 p* y9 e; A& R' F
我是男觀眾但看後沒感覺
% K( y+ ^) g3 X& w: z7 F$ C7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
5.39.217.761 L# B' Z8 o* ?/ I4 h! I  Z  w# r. ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w7 R: T1 |7 g! e2 \
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 |0 J4 n# c8 |* e; F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L' h: f: c+ ?" X
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? 3 o! u% r6 L$ O. g- V
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 R* }  U6 I! E# |
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
公仔箱論壇9 j' e- K3 U# v0 x5 a+ b
9 w* e# G  v8 x
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? ; ]( V% s0 u6 T, @! G
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
  R/ a. {' {& d: |7 a5 ]其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。% L  E$ u  @; i+ \9 z6 H
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
2 K  l. y. s! _! z* i+ x4 y1 O5.39.217.76可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
2 j* d/ j; ~; I/ u# i$ ePedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
公仔箱論壇3 e; L3 k' R' c& m/ O& ]3 y& y+ m6 B
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
2 _+ T# l& X' N$ [公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件