返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
) f- O  [( w' e) J6 Stvb now,tvbnow,bttvb3 e3 q* u# r2 [! L+ t

( Y" v2 u" \8 k2 B9 f$ ]2 B) T. \9 r5.39.217.765.39.217.76& G- p6 Y; n7 o
; \$ v  |, S& T4 A  k0 v+ x. G
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
  ?" j6 K9 N7 S5 y) Y3 J9 b5.39.217.76henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
5.39.217.76  P3 s. w0 ]9 @: b, E* z

4 ]3 R- D  @  e- Y5 D8 [公仔箱論壇我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
8 w' @$ Y; \3 Q" M) Y( ^3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
5.39.217.765 L% a4 I+ ^* g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J; T% b4 ]- R& V' _  @# a
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; j1 m8 {% h4 @: O7 m% ^$ H+ k
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
+ w; j6 m2 ]( q  S
2 S& e7 u& z( Y5 ~' G  l個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

' j4 b( O0 F3 [3 n9 m2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 i: C  {: p: Q2 E
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。5.39.217.765 n, Q, W! Z# ]7 b& h3 n
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

K5 F; u' v5 x" Q' x( a
7 E. _, D; F, n5 X+ f4 f  W: f8 r公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" \2 ~8 s% T0 o
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
公仔箱論壇; g1 n1 q5 n) Y, R$ j, s& Q  r

+ X7 A) g1 i) o! d% y! D2 w4 W
  M4 m( @* S& atvb now,tvbnow,bttvb你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
- ^) U2 i+ P5 e4 Z$ q  t公仔箱論壇magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
% o$ [& n1 [5 \+ `# P& {tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m# j. T7 }( i& ?# ]4 P
; r5 Y8 j6 b* I

3 l% O% h- S$ X/ n& [0 A5.39.217.76咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
5 W$ Y. \: O* H2 w0 |公仔箱論壇online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
公仔箱論壇+ ~  k4 N: }, V6 B

4 {) Q  D6 @9 q! x. C1 s- v" ?公仔箱論壇原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

- Z- V+ s7 V' q8 r+ u) K公仔箱論壇
4 }. @6 _/ y' M- ~! f原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。8 o# I0 O' Q2 V  }4 v8 m) D
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
0 Z7 X& A4 n2 p5 ?; D( |tvb now,tvbnow,bttvb( e0 b9 X: w9 |5 ~) s1 ]
% K1 A5 L1 I5 Y4 y. e" e

& _. i+ V- F2 d, u. e3 p" ]5.39.217.76如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb