返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到.."今年聖誕我想要頸巾..可嗎.3.??

我要識人..好多好多的人唷-3-v公仔箱論壇& w; K1 f4 a6 u6 H+ b
咁有冇人俾我識啊.3.??
' o9 S0 S0 \8 s0 gtvb now,tvbnow,bttvb好凍T^T快凍死了-口-""
$ k* z3 Q1 ]: w0 X7 z! f3 _3 ?
唔知點解今年聖誕好想收頸巾.."
6 Q9 e. {; T/ c. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要人手嬂的..買回來的..我不要.3.v* V6 ]7 J+ L6 ]) X$ N. X( ?( q
仲有我唔令..說令或SUPPORT..類似的留言不會回..") S2 I& A$ m. p3 L0 S1 f1 \
其他的都回..傾計的歡迎.."

9 x+ T" F9 c! I- r& H* [/ V! \睇完POST唔留言的..永遠單身,,^_^
# W9 S  _, v5 R" i
! D2 e6 N* |5 `* Z& o4 B& n2 l' _- V6 R7 ~

2 ^$ X6 f9 [! T" n: ^公仔箱論壇
* d" _( {! r5 V0 p. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ h  s) N7 I4 Y" |4 Y
呢度係自貼區喎
原帖由 JOEKER 於 2008-12-17 09:25 AM 發表 5.39.217.76$ p  ~$ A/ R5 H' o4 X
呢度係自貼區喎
: d3 F6 M/ b! h( J1 e1 I# p8 Ftvb now,tvbnow,bttvb對唷..不是貼自己的相的區嗎-__-??
啊。。。。。tvb now,tvbnow,bttvb4 F1 f/ U% T- v; j4 x7 N

) `4 ]" g3 a7 w1 f( Y公仔箱論壇what 's going on .......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
wo。。。。睇唔到個樣
born to die
么都看不到....
原帖由 vamp 於 2008-12-17 05:13 PM 發表
! O5 |- K2 }* X1 v8 `8 {2 U1 e5.39.217.76啊。。。。。
' i" X1 K. n; d0 p$ ?& T
& x- F9 I( j5 U0 n( O1 fwhat 's going on .......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b6 \& T% o6 s$ P6 D9 q
什麼意思-_-?
原帖由 YUYUME 於 2008-12-17 05:14 PM 發表 / o# Z3 q9 I4 d! j. B
wo。。。。睇唔到個樣
tvb now,tvbnow,bttvb: D, [6 q) Y* D* u; E
多人回的話..遲一回加一些在動漫節的時候跟朋友一起影的相好了-_-
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-17 09:14 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb; x% h$ h' ]# N! ~# P  J0 k" s
么都看不到....
& k5 _$ ~% w# x/ y3 k4 i5 ?, D5.39.217.76整左頭..只看到半邊面-_-
你在post什么照片???
原帖由 金山脚下 於 2008-12-18 10:15 PM 發表 公仔箱論壇7 z5 F* k  u# a7 V9 C
你在post什么照片???
公仔箱論壇! T3 J. w5 o. x! h- R: c6 E0 }/ G* V- t
整左頭化左妝既相-_-
...后边果句话好毒
原帖由 355923273 於 2008-12-21 12:53 AM 發表
) _- b$ `0 M7 @+ T/ Q...后边果句话好毒
2 n3 L0 k# C; U1 T/ p! }+ M5 M5 |都冇人留CM-_-
我唔留都唔會變單身   xd
原帖由 MRS.鬼妹 於 2008-12-22 04:29 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Q, g( s0 A( S2 m8 l
我唔留都唔會變單身   xd
tvb now,tvbnow,bttvb7 l& m" g# q/ j1 ^
點解-3-?