返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  7 ~5 N. x) L* p, o
你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51
! D/ A) L# a) C) g) s3 B5.39.217.76你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎!
. P! H- y) A; m9 r6 N3 Y3 \6 d尐爺;猪的回复 5月3日 04:525 u& L& X% b6 g( ^  z! d3 T  M
听5到啊....乜歌黎嘎~~
+ j! u) l. ^0 N8 g3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- V/ r) a# H# {/ A
主人的回复 5月3日 04:54
# T3 e5 P8 o6 J# i% otvb now,tvbnow,bttvb你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you
0 s# t2 [" p! V& \5 |3 I尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
2 Q% h; D) A1 q! ]5系细5细声问题啊...简直无声音... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V$ E- z# k/ Q- W0 i4 a+ a, _
主人的回复 5月3日 04:575.39.217.760 |% Y: u6 H6 v( a1 @1 A
有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎 . {: l4 W) `6 ?2 F" D. B. u
尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
' c9 t  y) }, E. S+ {$ I5 K4 w4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 S+ A4 i7 M- I+ e
主人的回复 5月3日 04:594 T/ O5 p7 a: N/ ]7 e/ B
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐....
5 k) P( m+ B) j* |( ]: _: L$ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 05:01TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( y  X) U  c) _" S2 n
哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe 公仔箱論壇6 R3 p. b4 O& Z) B+ E
主人的回复 5月3日 05:025.39.217.76! I% k0 o, U! L/ z: g, `# {
沒有啊! 你叫咩名啊.. ' d) @6 ^6 \6 p( K6 o& e$ _
尐爺;猪的回复 5月3日 05:02tvb now,tvbnow,bttvb* j1 y& @/ L( `1 k' l
黄舒帆就系我啦... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. n4 I+ x. K  e+ F/ o
主人的回复 5月3日 05:04
4 N; q' x3 m. ~8 ^  `哦...5怪得啦!!!HOHO
7 C7 m$ ?) z0 f8 b公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 05:069 X) `, l3 {, v) [0 M
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -# tvb now,tvbnow,bttvb# c* ~* T- q5 R# ^9 f- N7 X+ o% m
主人的回复 5月3日 05:07公仔箱論壇* A) A2 g. ?1 K) v1 X& \; u
甘你頭先就5好講我知MA HAHA
3 a; \& x) w) b/ x2 Q+ J尐爺;猪的回复 5月3日 05:17
( y1 \; v9 @( E我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶.. 公仔箱論壇, r: s9 O: G3 U6 j: r
主人的回复 5月3日 05:36" r' U9 d% A* z# D4 ?: V5 q
係咩?!!
6 H5 n/ I! v! ~8 N5 _6 c' C3 @1 _尐爺;猪的回复 5月3日 05:38tvb now,tvbnow,bttvb7 `$ J/ _& h: X  W* p7 `
- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦.. - D  s( n: S- D. J0 Q8 h
主人的回复 5月3日 05:405.39.217.764 i' [6 n3 x2 D; U% I! S3 H
明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇
5 e; l0 j( U0 ^4 O# I9 r2 ]tvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:425.39.217.764 z) [5 h  N. X# {/ R3 r. @
甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~
7 X( H6 j" Z  t/ O4 I8 L( p  U主人的回复 5月3日 05:445.39.217.76# o9 L9 |( J2 c! H
係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊 tvb now,tvbnow,bttvb" q6 M5 e3 @2 @, s+ ]
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45, T( F: M$ H: `4 U1 \
恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
& v1 I7 v- A; h! \6 k0 c8 H4 n5.39.217.76主人的回复 5月3日 05:50tvb now,tvbnow,bttvb" c2 U# M/ B7 F# _# q& b
88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see