返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 04:12 AM 發表

靚太你仲未瞓
未呀,.,,,,,,,本來打算訓...........但見到4點幾....唔訓了.....
6點幾又要餵個女食奶....8點半佢就要返學..........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 04:13 AM 發表
未呀,.,,,,,,,本來打算訓...........但見到4點幾....唔訓了.....
6點幾又要餵個女食奶....8點半佢就要返學..........
好忙呀~~~不過都係勸你休息小睡會好D
另外,打工區啱你嗎
早上好啊,iwry~! 早安~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-9-29 04:23 AM 發表
早上好啊,iwry~! 早安~!
早晨呀~~~yicno~~~ 唔好意思.............唔記得你叫咩名.....................................
唔紧要啦~!yicno一样 Z !^^
原帖由 yicno 於 2008-9-29 04:28 AM 發表
唔紧要啦~!yicno一样 Z !^^
不過你都好似唔記得我叫做...............................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 04:29 AM 發表

不過你都好似唔記得我叫做...............................
你都无同我讲过?你唔系叫iwry吗?
原帖由 yicno 於 2008-9-29 04:31 AM 發表
你都无同我讲过?你唔系叫iwry吗?
你好呀 小弟叫做Ricky~~~
未請教~~~?
ricky 你好~!我要去回工了!等等回到公司再和你聊!
原帖由 yicno 於 2008-9-29 04:34 AM 發表
ricky 你好~!我要去回工了!等等回到公司再和你聊!
see you later la ~~~88 la~~~ 我可能已睡了............................................
睇嚟都係無咩人,
趁機走鬼咗去瞓~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 04:43 AM 發表
睇嚟都係無咩人,

趁機走鬼咗去瞓~~~
晚安!早点睡
原帖由 qqbubu 於 2008-9-29 04:49 AM 發表

晚安!早点睡
qq 我仲喺度啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 04:50 AM 發表

qq 我仲喺度啊
你不是去睡了吗?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-29 04:53 AM 發表

你不是去睡了吗?
念經中見施主路過出來招呼了.............................................