返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 08:31 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 M* i: N( e- g  l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t# `5 h- ]& y& W9 e1 A' I
5.39.217.762 u' D! I- s; L! |! H
ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~tvb now,tvbnow,bttvb2 I( i4 P% l( v
唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~
2 ]7 T7 c4 r' l7 B9 ^仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
% X1 w' Y) A; w- Y# z
5.39.217.76) h- @; R* t9 P% c2 z  y
:onion14: 等緊愛我既人....
$ S6 |2 ^3 h, R$ \. k+ V! `# h* N1 j4 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& l! b, f$ W6 I0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 .... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) s, }4 T9 S- ~) p& L; f

, @' n. x* {6 M$ c' e' E5.39.217.76 唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor... 5.39.217.76/ Q+ ]# Z: U8 b% U* z
( ?1 b# c( |. s, P" R! v# N
男仔要主動D駕嘛... :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:26 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: t2 R. Z: Y" L

% O# U$ e9 I& g# V/ ]
/ g: c% }/ n) t3 [' \6 S# ]' H) `tvb now,tvbnow,bttvb 輝哥哥 你都甘玩我.....
; J# M4 r9 F: n4 v# P5 a; D8 ltvb now,tvbnow,bttvb 哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:48 PM 發表
" A; K& R4 d# G* I2 y5 E* x( U+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 L) X$ F! M; B3 S, H8 `
% ~) X& @8 f) \) A) ]3 E, w( W
:onion14: 等緊愛我既人....1 l  X+ h  V: H+ l" n+ Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 S% M+ c. G' l. ]6 @
我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 .... 6 @6 |. _, X* B8 e& o6 U) e8 G

( e* K0 }; i$ x5 ]. B3 `8 {# `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor...
# m2 w8 G" D* K4 O公仔箱論壇
6 y, {2 `1 b& ~9 l. O7 I男仔要主動D駕嘛... :014: ...
4 D. ~5 |8 o' ^( o6 F, l6 L5.39.217.76公仔箱論壇5 n2 G* B( F( q- l4 X/ {
  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~公仔箱論壇  V# }  ~! W% x, ]9 n6 q9 O
好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
原帖由 azn_mafia88 於 2008-4-18 10:02 PM 發表
4 Z5 L+ c/ R+ n) JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
; X. K8 V  I- `9 J1 @公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; f; `" y1 U% @" W  j
cute ?!
: T- @9 }3 b! x+ ~5 s' i( l5.39.217.76if u don mind to have a pork chop fd den sure can be frn la....
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 09:06 PM 發表
( e: ~0 M( _+ C2 y$ {( R2 m% \公仔箱論壇# @! c0 T8 b. l& K) u; T9 Z! }

0 @% m) s* C2 I; Ztvb now,tvbnow,bttvb  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~. U$ I# j  S& o9 ]+ }6 J0 @( v! d
好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
- R5 X/ U# ~& n( w2 @3 V, Y6 U
" `* h7 F# h5 e. Ltvb now,tvbnow,bttvb 希望喇....
$ u+ o- ^( V) @3 m* `/ m9 f  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已經有個好疼我既人喇....
3 W) _( o5 l' V/ n: A# {9 R: D$ Wtvb now,tvbnow,bttvb8 X/ M0 H4 b/ f- Y; {6 z
事實勝于雄辯  <----- 搞到我無言 tim .....
0 y" n" K0 b/ ^: |公仔箱論壇
. a0 Q2 Y' Y. _  H# |6 ]: u你加油喇....:014: 不過有時單身都好好駕.... 未有女朋友前就享受下單身喇 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:57 PM 發表
* d2 q6 h/ t+ V( f
$ F0 a8 Z7 N+ X$ K1 [6 F 哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
; H+ k9 ^4 a3 {' G9 L! x  j" [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. |% e% L* N; |$ d" A% Z2 ~tvb now,tvbnow,bttvb 無論點都好喇.... 真系多謝你黎support.....
:onion05: 再支持
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:12 PM 發表
! I2 @8 c  c  a4 {* ~: U2 O5.39.217.76:onion05: 再支持
( q6 O  L( |; U( {6 w! Utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 X7 P0 m. J( P0 U  P6 x6 V
K哥....  又上黎玩野 ??

回復 #84 howgeemun 的帖子

你系我既女神 我点敢玩你
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:31 PM 發表
5 G% R9 ?7 w. e$ c) L6 `你系我既女神 我点敢玩你
2 V9 U. ?; K3 C: h4 ]" o

6 e5 p8 i4 _$ w: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 系咩....5.39.217.76- E2 ?+ P% L) }1 B
我邊度擔當得起啊.... 女神
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:52 PM 發表
! A( R* E, ^! t. W8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% z7 n: R2 G; R- D
5.39.217.76; x) `& n- i; u9 F- S# X* I. h/ S- O% m* Y. M
系咩...., M4 k( h& \% j* Q: w# C
我邊度擔當得起啊.... 女神
tvb now,tvbnow,bttvb# \4 t$ }& }" q+ E
女神我俾你电到
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:09 PM 發表
( J4 L; Q2 ]) k4 V2 n3 P. c3 _# G5.39.217.769 _" {0 w! F: U6 r4 {5 z
公仔箱論壇+ {% H6 o5 s, c; m2 Q4 p7 W
希望喇....
' G5 c# I2 ~) T已經有個好疼我既人喇.... ( B9 J1 B& O+ b, ]$ E
公仔箱論壇' l, S' x; K2 i/ |2 j
事實勝于雄辯   
5.39.217.76! L4 E2 s2 k. x0 {0 M

9 x  _/ _8 Q2 O' L  T: Z5 W1 ~( S3 G( Ctvb now,tvbnow,bttvb
$ _* D, \( `2 n% ~tvb now,tvbnow,bttvbHAHA 原來妳已經有一個好疼妳ge人la~~  仲話無人愛:onion03:   無言就最好la,  
/ H: a, s! D  ?# K8 ^$ @有時單身好好?  但當我單身左好耐時,就一d都唔好>< 目前,唔係享受,係被折磨
妳的思想如何,你的日子必定如何
不要暴殮天物啊5.39.217.76- F' [/ }, c: {3 \
good!!:onion10: :onion31:
不要暴殮天物啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q! B7 F+ O# l5 Y+ n
good!!:onion10: :onion31: