返回列表 回復 發帖
坐坐......:onion14:
原帖由 db7 於 2008-3-27 07:56 PM 發表

好啦 咁你就唔好動了~~
他不動 我來代他動就好的說:onion10: :onion10: :onion10:
:onion05: :onion05: 路过~~~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-27 10:10 PM 發表
:onion05: :onion05: 路过~~~~~
我都来路过啦。。。:onion05:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-27 10:20 PM 發表

我都来路过啦。。。:onion05:
点解次次都晤见你同我吹水既???
:014: :014: :014: 今日我第一~~~~~~~

甘多位早晨啦~~~

回復 #396 喵喵囡囡 的帖子

早晨!早晨!大家早晨!!:onion14:
你话捐我个身出离?神早就捐左出离啦~锦啦,你今个周末去银河公墓度拿货啦,不过可能提货人比较多,可能麻烦你要排下队啊靓女~

我严重建议广州实行落雨吾洗翻工噶决定....:024:
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
原帖由 yaya1818 於 2008-3-28 09:33 AM 發表
早晨!早晨!大家早晨!!:onion14:
:014: 你终于黎啦~~~~~~我好闷啊

回復 #390 db7 的帖子

:onion03: 我原地动~~但吾动你~~
原帖由 hansontiger 於 2008-3-28 09:47 AM 發表
你话捐我个身出离?神早就捐左出离啦~锦啦,你今个周末去银河公墓度拿货啦,不过可能提货人比较多,可能麻烦你要排下队啊靓女~

我严重建议广州实行落雨吾洗翻工噶决定....:024: ...
下雨就不用上班你还真像的美啊!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-28 09:48 AM 發表

:014: 你终于黎啦~~~~~~我好闷啊
怎么啦!再想我吗??:014:不用怕,我来陪你。

回復 #401 yaya1818 的帖子

又多车又烦燥又郁闷,下雨的唯一优点就是街上的美女穿裙子比较多
是最适合我这种只看不动的人了~~

回復 #402 yaya1818 的帖子

哇好晒啊你地两个~~~你一句我一句锦了窝~没眼睇~~呢个时候我念起一首歌~~

''我怕了当那电灯胆
黏着你们
来来回委曲中受难
一个我被撇低
却又很不惯
要走的一刹又折返''

我吾阻你地啦~~~~~~~~~~~~~
原帖由 hansontiger 於 2008-3-28 09:56 AM 發表
又多车又烦燥又郁闷,下雨的唯一优点就是街上的美女穿裙子比较多
是最适合我这种只看不动的人了~~
你不是说下雨很浪漫吗??凡事多面看,堵车就多欣赏一下窗外的风景,一大早就心情郁闷工作都不会顺利,开心一点吧!!