返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-27 04:43 PM 發表

:019: 我都唔知点解我个性格就系唔似天蝎座,我生日明明系嘎啦~~~连我D朋友都我唔似天蝎座

人地都唔想嘎~~
性格这东西是天生的,不用太在意!!做回自己就最可爱啦!!:014:

回復 #361 yaya1818 的帖子

兄弟在小说区我有个连载有空去看看留下言嘿嘿~
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-27 04:48 PM 發表
你又要???

我得一个咋喔~~~~~~~

一系你地自己挣啦~
山长水远...不争啦!!

回復 #360 hansontiger 的帖子

:024: 我无话系我喔5~~~~~~

:onion31: 你系米唔想要啊???
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 04:51 PM 發表
兄弟在小说区我有个连载有空去看看留下言嘿嘿~
有空一定去捧场。
原帖由 yaya1818 於 2008-3-27 04:50 PM 發表
性格这东西是天生的,不用太在意!!做回自己就最可爱啦!!:014:
:014: 都好喔~~

不如你唔好同距挣啦!要我算啦~~~~~~

:019: 距讲既几个条件我都可以做到几个嘎~~~

不过成熟我唔得喔~~~~
要下班了,明天在聊啦...!拜拜!!

回復 #364 喵喵囡囡 的帖子

距有没你禁恶噶.....太静果D我又接受吾倒噶...我个脑个口转速好快噶好少人跟得上.:onion14:
你太睇少我个F啦~~~~~~~~

:onion31: 你有了,仲想要??

回復 #369 喵喵囡囡 的帖子

我有???有什么???我有你啊住家菜?
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-27 04:57 PM 發表

:014: 都好喔~~

不如你唔好同距挣啦!要我算啦~~~~~~

:019: 距讲既几个条件我都可以做到几个嘎~~~

不过成熟我唔得喔~~~~
你好吾够意气姐将自己摆去马来西亚都吾摆比广州~~~:024:
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 05:07 PM 發表

你好吾够意气姐将自己摆去马来西亚都吾摆比广州~~~:024:
:024: 又系你自己话我先既,你话我恶啊嘛~~~~~~

:019: 甘人地梗系要一个对我好嘎啦~~~~~

回復 #370 hansontiger 的帖子

:019: 我都无话系我咯~~~~~系我个F啊
:onion31: 你再甘恶,我唔撑你篇野啊~~~~~

回復 #372 喵喵囡囡 的帖子

恶先好啊可以管倒我啊~~~

我对你边树吾好姐?:onion03: