返回列表 回復 發帖

回復 #296 yaya1818 的帖子

当然我地呢度不嬲都甘热闹过喔~~~~~~~

你要唔要一齐黎??

回復 #300 hansontiger 的帖子

无好咯~~~~~~~

你都系同外卖分唔开嘎啦~~~~~

回復 #297 喵喵囡囡 的帖子

哇....女魔头你咩心态啊~~~我变翻正常人你仲要郁手啊?会变翻大猩猩噶会好吓人噶!

你郁我米又郁罗~~你终于都郁先了.......
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-27 11:52 AM 發表
当然我地呢度不嬲都甘热闹过喔~~~~~~~

你要唔要一齐黎??
不过我不是很会打你们的广东话,你们介意吗?:019:

回復 #304 yaya1818 的帖子

当然不介意啊~你会看就好了~~~~~

回復 #302 喵喵囡囡 的帖子

我相信总有一日我会同外卖分手噶!!!
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 11:57 AM 發表
当然不介意啊~你会看就好了~~~~~
你是香港人吗??

回復 #307 yaya1818 的帖子

我广州的~~你呢?
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 12:01 PM 發表
我广州的~~你呢?
我是来自马来西亚!!
进来撩仔~:onion18:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #309 yaya1818 的帖子

下午聊~~我要去跟饭盒作战和睡魔斗争两个小时~~~
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 12:08 PM 發表
下午聊~~我要去跟饭盒作战和睡魔斗争两个小时~~~
休息时间两小时!!太幸福啦!!真羡慕!!
原帖由 hansontiger 於 2008-3-27 11:56 AM 發表
哇....女魔头你咩心态啊~~~我变翻正常人你仲要郁手啊?会变翻大猩猩噶会好吓人噶!

你郁我米又郁罗~~你终于都郁先了.......
你知既~~~

唔好你扮晤知喔~~~~~~~

回復 #304 yaya1818 的帖子

:014: 入得黎,当然唔会介意啦!!

回復 #306 hansontiger 的帖子

但系我希望你唔会同外卖讲分手喔~~~~~~~

你日日都同外卖分唔开嘎啦