返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?5.39.217.767 ?- A! I- u8 z8 y2 W4 d$ _
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
: A4 r, ?1 c( I- Z5.39.217.76外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
+ ~6 S, M9 E6 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 r9 n6 I! H' k* b
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
$ G% Z$ Z( S. W1 ]( ?: I& ^/ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
% d+ _* f; w+ T& P+ {/ J8 }3 S公仔箱論壇外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! C$ [  g! w) q0 |/ j9 v
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
2 h3 S. I; p: [7 e* {  C" l* c! {8 a6 U: j
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a$ }+ ?& T: N
公仔箱論壇7 L  L5 r! o6 C1 {; |+ f
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
4 m0 e% a% Q. @3 N  D* C$ k) S大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
公仔箱論壇2 c! _7 z8 H. y: @: g' _
係呀?唔記得晒添。5.39.217.76+ |5 b8 d, ]) \3 y; w/ U. K. ?& E
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) S3 h# s5 N: v9 o* O* r6 e9 J
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
! w% @! ?4 d! h3 l+ D公仔箱論壇
% @/ a# _" F5 ^* n8 |. n/ J4 Q  ctvb now,tvbnow,bttvb我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
9 Y3 q. ^4 P2 E( J2 X1 r6 F- e公仔箱論壇5.39.217.768 d" F6 t# m3 q! j
一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ z- w, G$ ]  V7 J8 C公仔箱論壇其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
% i) [+ H7 I7 R! C
7 [. M0 H, N2 @+ d# ?" @, o$ j" W我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
3 r: Q# l, I4 T, C$ Bleekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
) d) ~, m2 G) s/ `) Z
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
  w& d4 j. H9 @9 a3 r公仔箱論壇我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
, b" d8 D/ M0 {  _5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
+ Q! l5 h5 s, [* Q7 l, |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 M4 W, O4 w" t& T/ J2 X8 t9 Q
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。公仔箱論壇- P% d$ J, Q5 q# a1 Q) A; K

9 T1 K0 A0 l( S公仔箱論壇千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
, R0 r9 Z6 j9 H0 N9 I- U* Bb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
4 p* Q3 ^) U. H% Q
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.