返回列表 回復 發帖
5.39.217.76: k3 {" c3 y/ p# o$ l
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w- _$ {$ b9 w' G: x% i) k
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
, y' ~* ?. @- A8 r* q& v啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
# `5 X  V1 p' s$ j; w$ f$ ?3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
/ r1 G5 S% M% k
公仔箱論壇: D. A0 @- r' E, \5 h
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
! S2 T# I9 R2 h8 f* I  dtvb now,tvbnow,bttvb
' V# _! y7 H7 s0 o我最多一路睇一路玩gametvb now,tvbnow,bttvb9 |& ]3 ]7 S0 h  j3 X( h
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  W7 p0 C. H* r3 t
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
tvb now,tvbnow,bttvb. o4 v; |) C5 l$ N* R7 `

: I  Q# L% W8 M# p7 l) O/ E  Y) q1 m3 A我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
/ c3 k, J* B# _8 ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- z$ W0 J8 K4 K3 m$ b
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
* D" f; k% T  @7 J' E大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
  ?$ ]' R$ \7 E9 t1 Vtvb now,tvbnow,bttvb你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
! d; G1 T8 a8 z0 v+ p6 P# ~0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i( K; e7 k, F" i

' n+ V/ [% N. E9 u/ C$ ^公仔箱論壇以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L+ X. U$ i8 V# [4 N' C
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
) s( X0 g( J+ M$ ^細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t9 e+ |% {0 V0 y! h  U
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗........., m- K8 ~5 j% F8 j6 ^
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.: f! {/ g7 Y& h' m; t* S
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c6 l2 O' T4 k& K/ b" d

" v' D3 i9 x4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. V( ^2 A' f* h之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
( s, S0 R2 L$ Z- Y: T: X公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
6 X, |& B+ n  [* r27015652 u6 J; W' \* c/ P; i3 ^& y2 n0 s

/ j9 h7 ~. }# R8 F4 e/ x以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
& A. S, l; U! a+ C6 e5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
公仔箱論壇( K3 o, y. I, K- R1 r# F/ {

1 G& Q' p7 s' K  rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
2 O( [* y' D  |4 b/ t* a" i4 e' x公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D7 u- l5 R' n, w3 f

( H4 k* _; K5 o, W* t7 O( ]1 I5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
* v" L( R) X# [  D2 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
' i) K4 }$ [2 C( J" I1 C: Wtvb now,tvbnow,bttvb
9 x" a& d, Z7 b2 a咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
( _  T0 Q# E# GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 N2 U! h+ h1 z4 Z( N" A& A9 r居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?' ~8 F+ }' w9 i: v1 G
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
( ?* S8 ]5 a% |# u. }5 |8 L2 y" stvb now,tvbnow,bttvb! _7 M- m  v9 S
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?公仔箱論壇5 `4 O2 c  Q" U- K! X
' g, r0 R: \, \4 a( m
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
- Z5 ~% y; V# H1 A% Vtvb now,tvbnow,bttvb大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
, ?& r, z, O' I& R; J8 b5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ c8 ?0 [$ I: P8 R/ u, i

( q/ l/ H1 w' Z$ J8 I% Z  N5 E粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
( ?6 C6 Z* H: u/ O; F! n" `; stvb now,tvbnow,bttvb
" V& a; d6 {0 ], f2 X“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 5.39.217.76  B7 T1 x0 X5 `7 e& c
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
2 g& I/ p* K6 S, A% M8 U- G
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
/ Y, |0 ]% p! _! [+ J

% M+ h. J" {6 ^2 {1 [" J; N) w& [/ P$ _3 c“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇4 S9 Q% i+ _# t! \" `6 Y" e9 @
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
/ }" |3 I5 j" itvb now,tvbnow,bttvb
! V7 f7 ?+ S3 J( Z9 x3 ]4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??